www.nukutvi.se

Alla inlägg den 25 januari 2010

Av Kicki - 25 januari 2010 14:12

Nu har Gakkon fått sin skidsväng. Vi var ute i ca 50 minuter och förutom några hundra meters skritt i djupsnö så höll vi lagom travtempo. Det märks väldigt tydligt att hon blivit mycket starkare i kroppen för nu vill hon gärna galoppera (men får inte för matte) och ligger på mer i selen, speciellt i början. Hon rör sig så himla fint nu - travar så vackert...=) Inte ett enda steg i passgång idag utan hon höll ihop fint hela vägen. Underbart! Nu ska älskling o jag o Giela gå en promenad. Och nu har vi äntligen ett fungerande handfat i badrummet! Nu funkar ALLT! *älskar världens bästa sambo* Tjingeling!

Av Kicki - 25 januari 2010 10:49

Idag fick vår granne Molly, Rossis syster, prova på att springa med i spannet en liten tur.


Hon fick springa längst bak med Rossi och Giela fick stanna hemma eftersom vi ändå bara tog en provtur på 1-2 km. Hennes matte Petra o jag stod på släden, och det var verkligen en perfekt dag för ett första test! Mina hundar var rätt trötta efter senaste dagarna och var lugna vid starten samt att de tyckte att det var helt okej att bara trava runt och inte hetsa.


Rossi och Molly innan start


Molly on the go! Hon skötte sig jättefint. Trasslade ingenting, bromsade inte, utan travade bara med och drog lite ibland. Mycket duktigt för en hund som är släkt med Rossi (världens töntigaste hundsläkt) och aldrig gjort det här förut.


Sen var det dags för frukost! Mintu äter alltid snabbast...


Kaela och Silva


Kaela började med att dricka upp allt vatten...mums...visst ser det gott ut med Fodax, torrfoder o vatten? Känner ni lukten? Dock måste jag säga att det luktar mycket godare än man tror...eller...mindre dåligt i alla fall!


Redan slut????


När Mintu har ätit klart vill han gärna komma och pussas! Oftast ser området kring nosen ut precis som underläppet - brunt o geggigt! Puss på dig matte!


Söta söta Kaela!


Suddig men sååå söt. =)


Nu ska vi försöka vara lite verksamma här, skida med Gakkon, promenera med älskling, diska, fixa badrum, plugga lite...får se var dagen slutar!



Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards