www.nukutvi.se

Alla inlägg den 15 januari 2010

Av Kicki - 15 januari 2010 22:29

Idag var det skola på förmiddagen och sen hem för en snabblunch innan Gakkon och jag åkte mot Gammelstad för rehab-träning. Hon skötte sig bra på bandet som vanligt men såg lite uttråkad ut på slutet nästan. *s* Var helt underbart att köra dit för jag har fått ett fårskinn till sätet av min älskling! Åååh så mysigt att sitta på!


När vi kom hem därifrån hade jag tänkt köra släde men jag kände mig lite trött o frusen o valde att ta en tupplur...vaknade ännu tröttare o småkall...hmm...just då kändes det enormt motigt att åka ut i kylan några timmar, jag tänkte till o med att jag skulle köra imorgon istället och stå över idag! Men hundarna där ute ville in och veden var slut så jag gick ut för att hämta in...åååh så skönt det var ute! Orken kom tillbaka på två sekunder! Så jag kastade in lite ved och sen selades hundarna ut och det var så pigga och sugna!


Det är tjock med rimfrost på allting här nu - jättefint! Vi körde nästan exakt samma runda som i onsdags, och nu var det ännu mer renspår. Hundarna var superpigga och ville bara springa och springa...de var så söta i pannlampans (nu med nya batterier) sken och Silva och Kaela som gick i led hade varsin liten vit lampa på halsbandet för att synas lite extra. Finns på biltema för 35kr för fyra stycken - gulligt och en bra säkerhetsdetalj om något skulle gå fel! Alla svängar och klurigheter funkade klockrent, Kaela tog flera svängar och allting var bara alldeles perfekt och underbart! Spännande att sladda genom skogen på trixiga skoterspår! Helt underbart helt enkelt! Imorgon får hundarna vila (Gakkon ska få en skidtur) så vi kan lägga all energi på att få klart i badrummet. Ska ev. försöka fota Kaela lite bara. Sen blir det körning söndag/måndag. *like* Så alla där ute - fånga dagen istället för att låta den fånga er!

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards