www.nukutvi.se

Alla inlägg den 21 mars 2010

Av Kicki - 21 mars 2010 23:03

Idag efter att min älskling slutat jobba selade vi ut våra fyra friska och hela hundar Mintu, Kaela, Rossi och Giela (dvs. 2,5 hundar som drar), fyllde släden med ved, kamera, korv, pinnbröd mm och begav oss av ut i skogen tillsammans. Det gick ganska tungt med så tung last, speciellt när vi styrde kosan uppför ett berg här i närheten, men det gick ändå bra. Vi körde 3-4km bara innan vi stannade men hundarna var ändå jättetrötta efter att ha släpat på oss i slow-motion.


Lars blev glad när han fick gräva sittplatser med sin lättviktsspade i aluminium!


Ahhhhh....=) Inte värsta vyn men vi hade det ändå mysigt och fint. Hundarna spanade och vädrade och sov. För det mesta lyste solen på oss!


Mintu var jätteduktig. Han gick bredvid "mest löpande Rossi" när vi körde, och låg sen och sov bredvid henne utan problem. Duktiga kille! Hon är väldigt nära höglöp nu.


Korv! Mums!


Pinnbrödsdegen blev kass så detta var det närmaste "pinnbröd" vi kom idag.


Ett av få kort på Lars och mig. Anledningen att jag är sån glad är att jag lyckas fånga honom på kort! ;P


Vägen hemåt bestod i stort sett enbart av nerförsbackar eftersom vägen dit bara varit uppför. Jag passade på att fota lite i starten när Lars körde iväg.



Mina älskade söthundar! Kaela och Mintu var klippor idag! Rossi ville mest bara pinka överallt och Giela drog bra när hon hade renvittring, inte annars...=/ Men söt är hon ju i alla fall!


Husses favorit Mintu ser lite galen ut, och Rossi springer bredvid. Sen hoppade jag på och vi körde hem i lite bättre fart i alla fall, än den vi haft på vägen dit.


Resten av kvällen fördrevs på miniracingbanan men min bil gick sönder....=( Fram tills dess var det i alla fall riktigt kul och sen var jag kurvvakt och vände bilar - vilket är skoj det med! Nu...SOVA!



Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards