www.nukutvi.se

Alla inlägg den 14 mars 2010

Av Kicki - 14 mars 2010 23:04

Idag efter lunch skjutsade Lars mig och hundarna till södra Bredåker och sen körde vi därifrån via Degerbäcken, Heden och Kusån hem till Vittjärv. Lederna i Bredåker var som vanligt underbara - plant, hårt och lättkört. Dessutom är där så väl skyltat att jag aldrig behövde plocka fram kartan trots otaliga korsningar. =)


Hundarna skötte sig fint men efter en stund blev Silva lite okoncentrerad så hon fick flytta bak ett snäpp till Mintu som gick ensam i point. Då jobbade hon 100% fokuserat och fint. Kaela fick gå singelled resten av vägen och hon är så himla duktig då! Lyssnar bättre på kommandon (antar att hon skärper sig och tänker mer själv eftersom hon inte har delat ansvar) och jobbar på hårt hela vägen utan problem! Duktiga lilla Kaela! Vi hann passera både hundar och lite annat smått och gott idag.


Fotade inte så mycket idag, men lite sol ska ni få se! =) Här har vi ganska nyss startat i Södra Bredåker. Till och med Gieals lina är sträckt!


Jag klantade mig och glömde GPSen hemma men jag tror att det blev kring 2,5 mil ungefär. En fin tur men ingen vi kommer att köra tusen gånger till. Spåren där är fina men skogen är rätt tråkig och lite snårig för det mesta...o Degerbäcken till Heden som vi körde efter Luleälvens kant var också lite långtråkigt...om man ska vara petig. *s* Nu sover alla hundarna här inne och jag ska snart göra detsamma. Tjingeling!

Av Kicki - 14 mars 2010 11:41

....bara att bestämma var dagens äventyr ska börja! Hmm...  

Av Kicki - 14 mars 2010 00:20

Idag har hundarna haft mellandag. Husse och jag har varit på "personalträff" i Pagla med taxigänget, alltid lika kul, sen har vi sett Shutter Island på bio (presentkortsbiobiljetter är nice!) och fixat och trixat med lite annat. Jag läser Twilight och är lite fast. Rossi har börjat löpa och är både mer gosig och mån om att vara nära oss tvåbenta(samt öppnar dörren till vårt sovrum och sover i vår säng när vi är borta - för första gången NÅNSIN), samt lite småsur mot de andra tikarna på ett sätt som hon aldrig är annars. Mycket dumt tycker jag! Skönt att ha dubbla hundgårdar samt plats inne, så man kan dela av om det behövs. Nu - en favoritbild på Gakkon från förra vintern:



Imorgon blir det ett nytt slädäventyr! *längtar*

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards