www.nukutvi.se

Alla inlägg den 26 mars 2010

Av Kicki - 26 mars 2010 14:05

Jag kanske har helt underbara och fantastiska nyheter att berätta om snart...nästa vecka eller så...håll tummarna allihop! Berättar mer om det blir som vi hoppas...=)

Av Kicki - 26 mars 2010 13:57

Bloggandet har legat nere i veckan, jag har saknat energi helt enkelt! Ganska dålig timing med tanke på att här behöver städas och att vi har massvis att göra i skolan...men men...tisdag ska vi ha matteprov (E-kursen och delar av D-kursen), lämna in sista hemprovet i el, samt powerpoint-presentation som kursavslutning på onsdag. Just hang in there!


Idag tog jag bort Silvas stygn i ansiktet och det gick bra, men hon får nog ha tratten en dag till för säkerhets skull. Blev nytt besök till djursjukhuset igår med tant Giela för att dra ut några tänder som hon lyckats spräcka som antagligen gör rätt ont. Allt gick bra även där, när Gakkon var på vattengympa på kvällen hämtade vi hem en trött liten söt Giela-tant. Vattengympan gick riktigt bra. Vi körde inget trav eftersom hon varit lite stel sista veckorna, men hon tog ut stegen så underbart fint när hon skrittade - det är enorm skillnad mot i höstas verkligen när hon trippade med bakbenen för att undvika smärta. Älskade långnäsa!


Kaela och Rossi höglöper ännu och bor ute, men Mintu är så duktig! Han piper lite när man är ute men är lugn inne och äter som vanligt än så länge. På nätterna får han sova i sin bur (eller om vi båda är borta) för säkerhets skull eftersom Silva m.fl är på väg mot höglöp, och det tycker han är lite trist men nu kan ju snart Silva vara ute hon också (när tratten åker av) så att Mintu får mer frihet igen. Första dagarna var helt klart de värsta för hans del.


Inget mer spännande än så händer! Slädkörandet har varit sparsamt sista veckan med trattar och elände (har mest åkt skidor) men igår kväll var vi ute och det var lika underbart som alltid. Take care friends! Kommer nog blogga sparsamt de närmaste dagarna men sen blir det come back!

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards