www.nukutvi.se

Alla inlägg den 16 mars 2010

Av Kicki - 16 mars 2010 20:42

Nu är vi hemma igen. Lämnade Silva i Gammelstad innan skolan började och sen fick vi hämta henne när vi slutat, 3-4 stygn i ansiktet och tratt förstås, samt en fin räkning. Hon såg måttligt road ut och blängde mest på mig, helt värdelöst att ha tratt på sig tyckte hon och slokade med svansen (vilket INTE är vanligt) men det kan man ju förstå. Efter en sväng till svärföräldrarna (svärmor fyllde år idag! Grattis!!!) verkar hon dock vara lite mer normal nu och ser inte lika ynklig ut. Stackarn. 10 dagar med tratt väntar!

Av Kicki - 16 mars 2010 11:52

Ja det verkar vara bästa sättet att sammanfatta den här dagen än så länge. Tog rejäl sovmorgon, både jag o hundarna, och sen gick vi ut i hundgården allihop för att leka lite, fota lite osv. I början gick allting som vanligt, dvs. riktigt bra.


Silva


Rossi och Giela


Silva, Rossi och Mintu


Söta lilla Rossi som löper och inte riktigt vet HUR hon ska bete sig


Silva ser riktigt söt och gullig ut...


...men en stund senare när jag skulle locka upp Mintu på kojtaket och hade en godis i handen som han ville ha, och som tydligen Silva ville ha (hon stod redan där uppe med Rossi och Giela), så blev det en skärmytsling på ungefär 1 sekund mellan Mintu och Silva...jättetråkigt eftersom allt fungerat så bra ett långt tag nu, och för att det kändes som en helt onödig situation att bråka i (enligt matte).


Det gick snabbt och enkelt att sära på dem, men dagens otur gav Silva (men det var nog rätt hund det hamnade på om man får säga så) ett rätt otäckt (men inte stort) sår i ansiktet som måste sys. Eller, jag vill i alla fall sy det så hon slipper se ut som en gatuhund resten av livet.


*suck* Jaja...dagen kan ju bara bli bättre härifrån. Nu åker vi mot Djursjukhuset och sen blir det skola. Silva får ligga i buren och skämmas i bilen.  

 


Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards