www.nukutvi.se

Direktlänk till inlägg 21 mars 2010

Ute och grillar med hundarna.

Av Kicki - 21 mars 2010 23:03

Idag efter att min älskling slutat jobba selade vi ut våra fyra friska och hela hundar Mintu, Kaela, Rossi och Giela (dvs. 2,5 hundar som drar), fyllde släden med ved, kamera, korv, pinnbröd mm och begav oss av ut i skogen tillsammans. Det gick ganska tungt med så tung last, speciellt när vi styrde kosan uppför ett berg här i närheten, men det gick ändå bra. Vi körde 3-4km bara innan vi stannade men hundarna var ändå jättetrötta efter att ha släpat på oss i slow-motion.


Lars blev glad när han fick gräva sittplatser med sin lättviktsspade i aluminium!


Ahhhhh....=) Inte värsta vyn men vi hade det ändå mysigt och fint. Hundarna spanade och vädrade och sov. För det mesta lyste solen på oss!


Mintu var jätteduktig. Han gick bredvid "mest löpande Rossi" när vi körde, och låg sen och sov bredvid henne utan problem. Duktiga kille! Hon är väldigt nära höglöp nu.


Korv! Mums!


Pinnbrödsdegen blev kass så detta var det närmaste "pinnbröd" vi kom idag.


Ett av få kort på Lars och mig. Anledningen att jag är sån glad är att jag lyckas fånga honom på kort! ;P


Vägen hemåt bestod i stort sett enbart av nerförsbackar eftersom vägen dit bara varit uppför. Jag passade på att fota lite i starten när Lars körde iväg.



Mina älskade söthundar! Kaela och Mintu var klippor idag! Rossi ville mest bara pinka överallt och Giela drog bra när hon hade renvittring, inte annars...=/ Men söt är hon ju i alla fall!


Husses favorit Mintu ser lite galen ut, och Rossi springer bredvid. Sen hoppade jag på och vi körde hem i lite bättre fart i alla fall, än den vi haft på vägen dit.


Resten av kvällen fördrevs på miniracingbanan men min bil gick sönder....=( Fram tills dess var det i alla fall riktigt kul och sen var jag kurvvakt och vände bilar - vilket är skoj det med! Nu...SOVA!



 
 
Veronica

Veronica

21 mars 2010 23:51

Mysiga bilder, korvbilden gjorde mig hungrig! =))Duktiga Mintu som inte är tokig i Rossi! Jo jag körde en kortis i går, kunde inte låta bli. *S* Men i morgon blir det vilodag! De är då pigga och glada och halsarna ser bättre ut?! Jo kör absolut en sväng med dig när som helst. (fast inte i morgon. *S*) *kram*

http://tanaraqhuskies.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kicki - 10 maj 2013 08:49

Det känns lite underligt att skriva det här - ,men det är hög tid! Vi har flyttat vår hemsida och alltså även bloggen till http://nukutvi.wordpress.com men det går även att hitta dit via www.nukutvi.se fortfarande. De fem år vi har skrivit ihop här v...

Av Kicki - 31 mars 2013 17:01

Idag blev det bara en kort liten grilltur för oss, jag  med hundarna och sambon med skotern. Riktigt skönt i alla fall och vi hann med lite sol innan det började snöa. Hundarna verkade sugna på att springa men fick nöja sig med att springa ett par ki...

Av Kicki - 31 mars 2013 08:05

  Igår packade vi in oss i bilen - en rätt fantastisk packning om jag får säga det själv - 3 personer, 2 skotrar, en hundsläde, 7 hundar, och passande packning i vår Passat med släp + liten taxbox. Vi körde de 4-5 milen till Skoterhotellet i Umn...

Av Kicki - 29 mars 2013 21:26

Idag fick Giela följa med på sin första "fjälltur" på länge. Jag minns inte riktigt när hon senast var ovan trädgränsen men det var nog rätt länge sen då hon inte varit med på de lite mer fysiskt krävande turerna de senaste åren. Även om sträckan int...

Av Kicki - 28 mars 2013 16:20

Blev det så här istället. Skoter, släde, hundar och packning i en något överlastad bil. Glad påsk på er! ...

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards