www.nukutvi.se

Alla inlägg den 6 februari 2010

Av Kicki - 6 februari 2010 20:51

Idag fick min nya kamera följa med på slädtur för första gången. Jag var lite nervös men den fick åka i sin fina väska och väskan fick åka i en IKEA-kasse för att inte vara helt utlämnad i den lite smutsiga slädsäcken. Jag hade även med mig gorillapoden och testade att ställa ut den (det är som ett stativ med mer rörliga ben som man kan böja) en bit framför oss i snön med kameran riktad lite framför oss, ställde sen in den på självutlösning och att den sen skulle ta en bildserie. Funkade kanonbra! Fick ett gäng bilder på mig och släden och hundarna och de tyckte kameran var söt ute i snön och tittade rakt mot den hela tiden de sprang! Sött! Första försöket gav bland annat detta:

För att se hela bilden (vänstra delen också) http://www.kickestina.se/100206/a.jpg


Silva ser ut att vara chockad över kraften i sin egen skakning!


SnyggSilva!


Andra testet! Lite suddigare men himla sött ändå! (http://www.kickestina.se/100206/d.jpg)




Kaela tittar bak ibland för att kolla så att man är med och att allting är okej.


SnyggMintu!


Fint ljus ute idag!




Vi hae riktigt tur idag! Bara en liten bit hemifrån kom vi till en korsning där man kan köra mot Norra Bredåker och där hade ingen kört på länge! Med all ny snö hade det blivit riktigt tungt att ta sig fram och vi var inte riktigt ute för att pulsa snö idag. Just när vi stod där kom 4-5 skotrar och de skulle åt precis samma håll! Riktigt nice! De nykörda spåren var väldigt mjuka och rätt tunga för hundarna, men tusen gånger lättare än all snö i alla fall!


Giela


Silva


Kaela


Nu ska jag köra taxi 22-04! Först ska hundarna få mat. Imorgon blir det ett lite längre äventyr om allt går enligt planerna. Hoppas att lite mer spår ska vara uppkörda och farbara då när skoteråkarna hunnit vara lediga en dag redan (idag) och rejsat omkring.






Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards