www.nukutvi.se

Alla inlägg under februari 2012

Av Kicki - 2 februari 2012 20:22

Den här veckan har varit rätt fullbokad så bloggen har fått stryka på foten lite. Den började väl egentligen i måndags kväll. Vi skulle ut och promenera i stan med hundbrudarna och jag valde att ta med Rotax och Kaela, dvs. två hundar med bra röstresurser, ganska låg stresströskel och åtminstone en av dem är inte speciellt van vid stan (Kaela). Dessutom var vi extra många denna kväll så Rotax och Kaela sjöng och drog mig genom stan... en inte speciellt snygg uppvisning men vi kom i alla fall dit vi skulle och jag bestämde snabbt att INTE göra om samma misstag igen. Kaela och Rotax får inte åka tillsammans nästa gång...



Sen dess har temperaturen sjunkit allt mer och nu klättrade den under -30 för första gången i vinter. Alla hundarna ligger inne och myser/leker. Rotax är lite kär i Silva och vill inte lämna henne, men han verkar vara den enda som tycker att hon är intressant fortfarande. Igår kväll klickertränade vi lite med alla hundarna, och så fick de varsitt rått ägg att äta. Kaela gjorde på det här sättet:



Gårdagens middag intogs i köket och det blir nog likadant ikväll. Varmare för både mig och hundarna. Vårt kök är ganska litet och när alla ska äta samtidigt blir det nästan aningen trångt.



Veckan har bjudit på både roliga och tråkiga saker. Har en kompis som fått ett väldigt tråkigt besked om sin fina hund, och sånt känns förstås i hjärtat även när man är utomstående. =( Sen fick vi även glada nyheter, riktigt glada nyheter, biljetterna till sommarens konsert med Pearl Jam har kommit! Den 7/7 får Lars och jag uppleva Pearl Jam LIVE, om allting går enligt planerna. Ruggigt kul. Firar med en video till (har redan fyllt Facebook).


Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
<<< Februari 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards