www.nukutvi.se

Alla inlägg den 19 juli 2009

Av Kicki - 19 juli 2009 18:05

Jobbade 20-07 och det flöt på riktigt bra inatt. Jämnt med körningar och jag stod aldrig stilla jättelänge nån gång, men man blir rätt knasig dagen efter...trött! O så MÅSTE jag vända dygnet snabbt för med lite otur börjar jag jobba kring 04.30 imorgon bitti. Hoppas inte. Längtar så himla mycket till vintern! Är totalt taggad på alla sätt och den kan inte komma fort nog. Nja eller, iaf hösten så att man kan börja barmarksträna hundarna! Sommartid brukar jag ju vara rätt flitig på att träna agility, spår, sök mm men i år har vi tränat sök en gång, spårat en gång, agility en gång... motivationen för alla de där sakerna är helt enkelt rätt låg för den enda jag kan tänka på är DRAG - DRAG - DRAG! Åh vilka fantastiska äventyr vi ska vara på i vinter!


Idag har vi haft Vintage race på miniracingbanan och jag klarade mig över förväntan! Långt ifrån alla placeringar, men faktiskt - under ett heat så klarade jag lika många varv som han som sen vann alltihop! Var nog mest en kombination av min tur o hans otur just där o då...*s* Grattis Björn - du var en värdig vinnare - kul att se dig längst uppe på pallen! En trevlig dag med många roliga personer o nu väntar jag på samtal från taxi om morgondagens starttid. Ska ut med hundarna en sväng också. Har tränat lite i hundgården med dem o Giela var så söt - hon lärde sig (och det gick sjukt snabbt, jag hann knappt göra annat än att testlägga in kommando så satt det för dagen iaf) att plaska med framtassarna i poolen. Åh så gullig hon var där hon stod o trampade så att det skvätte! Gakkon övervann sin ovilja för vissa typer av vatten o klev i hon också, men det krävdes gooood belöning som motivation. Har fotat lite idag o kastar ut korten senare eller kanske imorgon...just nu tänker jag unna mig en liiiiiten paus...*s*

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13 14
15
16
17
18 19
20 21
22
23
24
25 26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards