www.nukutvi.se

Alla inlägg den 12 juli 2009

Av Kicki - 12 juli 2009 00:11

Jaha, vi packade grejor, frukost till imorgon, tog ner allt till sjön med skottkärra, packa båten full med 2 tält, 3 sovsäckar, liggunderlag, mat, 5 hundar, 3 personer osv... Gick ändå riktigt bra (vilket jag visste att det skulle göra!) och vi åkte iväg mot holmen i den vackra solnedgången...efter några hundra metern började motorn krångla och vi fick den inte att samarbeta, så det var bara att ro hem! Att ro ut till holmen och sen ro hem imorgon också var mina föräldrar inte så sugna på, och det är klart, det tar ett bra tag, speciellt med "hjälpsamma" hundar i hela båten. Hann få lite fina kort under vår korta färd i alla fall. Först ett foto pappa tog med mobilen för några dagar sen:


Pinkrunda med Giela, Rossi, Silva, Gakkon och lille Mintu. Krävs viss teknik men med övning så funkar det riktigt bra!


Perfekt start, motorn tar oss stadit mot holmarna som man skymtar där framme. Måste dock säga att det här antagligen inte var motorns fel, det är en gammal men mycket trogen Yamaha som nyss varit inne på service av en hel annan anledning, och antagligen var det nån del som inte hamnade på rätt plats sen.


Helst ska alla titta åt samma håll samtidigt! Tittar alla andra så måste det ju vara nåt intressant eller hur? Mintu, Rossi, Giela och Silva, jag sitter längst fram, Gakkon skymtar till höger och mamma sitter i mitten som en sann drottning.


Alla hundar på samma ställe och Mintu ser ut att vara på väg på äventyr. Mamma ser lätt skeptisk ut.


Silva, Giela och Rossi spanar ut över kanten,  praktiskt med fotstöd också!



Mintu verkar älska att åka båt och spana ut över vidderna!



Mintu gillar att sitta längst fram, längst upp i båten. Där är inte mycket plats och snubblar man så ramlar man i vattnet. Det vet han inte om än så länge och det var inget han lärde sig idag heller...*s* Söt som socker är han i alla fall!


Att ro är ju ganska enkelt när man är van men att ro med 5 hundar kring sig är lite klurigt. Gakkon har en tendens (som syns här med) att vilja stå så pass nära att man knuffar till henne med varje litet årtag. Många många små korta årtag senare kom vi hem, och nu väntar sängen på mig o jyckarna! Blir inget nattugglande idag, I need sleep! Imorgon väntar dammsugning, hundaktivering och så kommer det en massa trevliga middagsgäster sen! =)



Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13 14
15
16
17
18 19
20 21
22
23
24
25 26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards