www.nukutvi.se

Alla inlägg den 31 maj 2009

Av Kicki - 31 maj 2009 22:25

Grattis alla mammor på Mor dag, och mest av allt Grattis till min egen underbara mamma! Passar på att kasta in lite gula blommor till er alla, det är smörboll och törel från min lilla rabatt. Töreln fick jag för nåt år sen av min älskade mormor och nu till i år har den verkligen spridit sig och blommat ut! Fint! Jag älskar gular blommor!


Ska bara hinna rensa lite mer ogräs där så blir det ännu bättre!


Igår satte jag ut hundarna "pool" i hundgården. Det är nog mest bara Giela som bruakr uppskatta att kunna svalka tassarna men de andra har ju i alla fall chansen...tills nu! Silva har förstört min pooltradition och tvingat mig att plocka bort den, längst upp var det tidigare ett handtag men den lilla räven har tuggat sönder det! Lagom farligt så den åkte ut snabbt... Fattar inte att det ska vara så kul att tugga på trä, plats, tyg...ja allt...men inne rör hon ingenting nu, inte ens om hon är själv några timmar. Hundgården däremot är en war zone!!!


Huuu...för varmt ute! För varmt inne! Hade kring 27 grader i sovrummet inatt...morgonsolen ligger ju på där och fönstret går inte att öppna...blää...blää..blää...Mintu blir oroligare också när det är så varmt och sover inte lika gott om nätterna heller.


På eftermiddagen åkte vi upp till Överstbyn och hälsade på Lars syster Lisa tillsammans med hans föräldrar och andra syster, Linda. Vi fick såååå gott fika! Kom på att jag skulle ta bild först när fatet blivit länsat, och så var där en supergod chokladtårta också...mums!!!


Där bor 3 hundar, gamla schäfern Sabina, laikan Anja...


...som är så här söt...


...och lilla jack russeln Donna som är 10 år - men det kan man inte tro!


Lars fastnade snabbt framför ett TV-spel efter fikat. Och NEJ detta är inte reklam för Haribo utan han ser ut sådär när man tar kort! Vi har haft en riktigt härlig helg, hunnit göra nyttiga saker, träffa en massa släkt och kompisar, äta god mat, och allt tillsammans! Känner mig så lyckligt lottad som har min älskade Lars, även om han inte går att fånga på bild!

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards