www.nukutvi.se

Alla inlägg den 20 maj 2009

Av Kicki - 20 maj 2009 09:59

Idag fyller min älskade Lars år! 25 ännu en gång...det har han fyllt sen vi träffades...*s* Jag lyckades överraska honom med en Xray-väska till sommarens miniracig och han blev riktigt glad! *kul* Jobbade 07.20-14.45 ungefär och det var en sån där konstig dag när jag pratade med en enda kollega, såg 2-3 stycken till samt tuuuuusen HK-bussar, men var var alla andra? De var som bortblåsta!!! *skumt* Firade hos hans föräldrar sen på kvällen och på lördag blir det grillfestfirning med lite kompisar.


Passar på att skicka in lite bilder från viltspårningen igår.

En stor fin padda hittade jag innan jag gick spåren.


Kaxig uppsyn?


Klöven itself!


När jag lagt ut bägge klövarna mötte jag en av grannarna som berättade mer om björnspåren så jag hittade dem på ett annat ställe, och betydligt tydligare, och betydligt närmare oss! Spännande!


Giela älskade att få viltspåra igen och drog som besatt i linan! Tänk om hon kunde dra så framför släden också? Då hade hon varit en superhund! Ska jag alltså gå runt med en klöv innan jag selar ut nu till vintern? *S*


Lycka!


Giela hade stora problem med att få med sig klöven hem! Helst ville hon stanna och tugga men det tyckte matte att hon kunde göra när vi kommit hem istället. Den var inte helt lätt att bära för lilla Giela!


Ville gärna springa längs diket


 

Men då gick det så här... matte fick fiska fram klöven igen.


Rossi tyckte det var kul (hennes första viltspår) var inte riktigt lika begeistrad som Giela. Kul, men inte livets mening helt enkelt!


När vi kom hem fick Mintu tugga lite.


Sen på kvällen kom Johanna och Kristoffer förbi och hade med sig blåbär o grädde - mums! Kul att surra lite och en annan bra sak med att de kom var att vi panikstädade större delen av huset på ett sjukt effektivt sätt just innan. Grattis igen älskling!

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards