www.nukutvi.se

Alla inlägg den 17 maj 2009

Av Kicki - 17 maj 2009 15:19

Sådär, min egen version av årets krattning av gräsmattan är härmed klar. Eftersom jag vill att min gräsmatta ska få näring så lämnar jag lite löv här och var. Det blir nog bäst så tror jag. Det tar i alla fall inte lika sjukt lång tid och sliter inte lika mycket på mina små händer! Nu ser den i stort sett presentabel ut om man har ett mindre synfel eller tittar från långt avstånd. Det får duga.


Imorse gick jag ut i garaget i nåt ärende och fick syn på släden. Den underbara fantastiska lilla släden. Blev tvungen attt provstå och det kändes bra. Vyn framför var dock inte något vackert vinterlandskap utan bruna väggar, halmbalar och allmänt rat. Nåja. Känslan fanns där i alla fall. Följde motoGPn via motoGP.com och det verkar som att Rossi har kört ur! CRAP! Väntar nu på att Veronica och Nooki kanske ska komma på lite valpträff o så ska de stora trollen få göra nåt kul också. Har ett hörn disk kvar, en tvätt att hänga och så ska dammsugaren få sig lite aktivitet den med. Sen är allt redo för en ny arbetsvecka!

Av Kicki - 17 maj 2009 11:59

Idag gör jag något väldigt oväntat i min blogg, som säkert INGEN annan gör! Följer strömmen och kastar in Norges vinnande bidrag, med fler lyssningar så gillar jag den allt mer och tack och lov så tog han ju på sig en RIKTIG VÄST till finalen! Vi träffades 7 tjejer hemma hos Anna i Heden igår med poängpapper och drinktävling! Vi poängsatte bidragen från 1-10 gällande låt, show (inkl dans), frisyr och kläder. Dessa fyra kategorier gav sen ett samlat slutresultat och många av oss höll på just Norge. Själv gillade jag Island allra bäst. Tyckte Malena gjorde ett bra jobb och hon var så vacker med håret uppsläppt o sin vita klänning! Mer poäng än så förtjänade hon absolut!!!


Vi gjorde även varsin drink (till alla) och hade en liten tävling även där. Jag blandade lite skumt o känner att denna drink ska få fler chanser för den var riktigt god men jag tror den kan bli suverän om jag lär mig göra den rätt! Mums! Karins körsbärssmakande drink vann och den var riktigt god! Efter en riktigt trevlig kväll åkte vi hem o jag hann pussa lite på hundarna innan det var dags att sova. Nu idag är det disk, tvätt och städning som gäller i första hand, samt att vi tänkte göra en liten puppyträff senare i eftermiddag. Blir kul!!!

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards