www.nukutvi.se

Alla inlägg den 9 maj 2009

Av Kicki - 9 maj 2009 13:24

Äntligen helg och ledigt bägge två!!! Börjar med en bild från tidigare i veckan när Gakkon söker citron-te, och som man ser så hänger Mintu på även om jag inte riktigt vet om han sökte aktivt eller bara råkade hitta rätt.



Goood morgon husse vill alla hundar säga samtidigt... enormt suddig bild men kolla hur de står? Stackars Gakkon...*s*


 

Sen lekte Mintu och Silva lite i sängen


Efter det packade vi in oss i bilen och åkte iväg till skogen så att alla utom Giela fick springa och busa, hon fick sitta kopplad den stackars jägaren... Det var Mintus första besök i skogsterräng men han skötte sig utmärkt. Det är otroligt vilken bra styrsel de små benen har efter bara 9 veckor på jorden.

Gakkon jagade gärna Silva och Silva sprang som en TOK!


 

Här hoppade Mintu ner! Det var väldigt brant och rätt långt (kanske 40 cm iaf?) och jag var säker på att han skulle kraschlanda men inte! Han skuttade ner som ingenting!





Inte så vackra bilder idag som synes...men men...den här måste ju vara med ändå! Tack gode gud att Gakkon inte har ståöron konstant!


Rossi nosade mest för sig själv


Silva springer...med gräs i munnen!?



Blivande radarpar???


Fruktansvärt kass bild men alla (utom Giela) är i alla fall med!





Sen packade vi oss iväg till lasergame, grillning, balloon fight mm eftersom det var avslutningsfest för miniracingkörningen (inomhussäsongen)! Filmer, bilder mm kommer imorgon!



Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards