www.nukutvi.se

Alla inlägg den 4 maj 2009

Av Kicki - 4 maj 2009 10:15

Sådär ja, färdigjobbat för idag! Dagen började kasst! Sista timmen innan jobbet (efter en lyckad städning av hundgården) lyckades jag tappa min favoritparfym i badrummet så glasflaskan gick i tusen bitar. Samtidigt brändes fisken på spisen och när jag skulle skölja quionian tappade jag allt i vasken. Efter att ha hällt hett vatten på magen var jag nära att ge upp. Men det blev en god lunch och sen var det jobbardags!


Hundgårdsträningen går si och så. Han ylar utöver sig stundtals, och sover gott andra stunder. Det är lite trist att våra andra hundar är så oberörda, känns som att de gärna hade fått ge honom lite mer stöd istället för att bara vara vuxna och tråkiga. Dessutom har Rossi betett sig en aning konstigt idag så nu får varken han och Silva eller han och Rossi vara ensamma i hundgården om vi är borta. Hon har inte gjort nånting galet men tittat lite konstigt på honom när han piper eller så, lite sådär så det känns osäkert. Hon är ju inte helt bra mentalt helt enkelt. Silva och Mintu busar och har kul men hon kan inte riktigt stoppa så de får inte heller vara helt ensamma. Hundgårdsbygge börjar med andra ord kännas bråttom! Annars fortsätter han vara en riktigt tuffing och så himla härlig. Sambon har dessutom fått en ny magprydnad när han slaggar i soffan. *s* Nu kommer lite blandade bilder från imorse:



Söt?



Lekpaus




Tanterna njuter i solen



Klart man måste provsmaka?



Kollar in vad storasyster Silva gör



Rossi=livsnjutare (när hon inte är livrädd)



Söt!



Kollar läget...



Hmm...vad cool hon är!



Silva knatar in i garaget



Till slut somnade Mintu inne i hundkojan där jag slagit på värmen igen så han inte ska frysa...mina andra hundar är ju så bortskämda med att ha värme och utrymme så jag tror inte riktigt att de låter honom komma och lägga sig nära för värme hur som helst. Trögisar! Efter nån timmes sömn ylade han sååååå fint... =(


Nu ska vi sova! Även lille Mintu! *s*

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards