www.nukutvi.se

Alla inlägg den 15 maj 2009

Av Kicki - 15 maj 2009 11:03

I veckan har vi också hunnit med en liten puppyträff, i miniatyr alltså, det var ju bara Mintu och Nooki och inte resten av syskonen men en puppyträff - i alla fall! Det är otroligt hur snabbt de hinner växa och ändras när man bara inte sett varandra på några dagar. Nooki har fått långa ben, längre kropp och längre öron! Hans matte tyckte att han såg ut som en söt räv o jag håller med! Deras olika personligheter är också spännande att följa. När de leker så är det Nooki som är tuffast och han är den som vågar sig längst bort. När de var små verkade ju Mintu vara tuffare men nu är det ombytta roller! Däremot är Mintu den värste busen inomhus med sin förkärlek för att vilja smaka på allting med tänderna. Himla söta är de i alla fall. Här kommer lite bilder från dagen:


Nooki!


Bilderna blev tyvärr rätt kassa för kameran hade (kanske inte helt själv dock men...) ställt om bildstorleken till mini! *GRRR*


Nooki och  Mintu


Lägg märke till den flygande jäveln! Alltså inte hunden utan insekten! De är redan här! Jag känner nån slags hatkärlek inför sommaren. Visst, den är fin. Visst, det är praktiskt att inte behöva kallstarta bilar, klä på sig 10kg kläder innan man går utanför dörren och kunna vädra eller bara lägga sig ute på gräset. MEN! Det är ju just det man inte kan! Vädrar man riskerar man insektsinvasion (även om vi bor i ett mindre insektstätt område), lägger man sig i gräset riskerar man insektsinvasion! Är man utomhus svettas man! Går man i skogen kommer björnar och huggormar! För nån vecka sen hade nån tydligen sett björnspår på en ridväg max 1,5 km från mitt hus...där jag ofta bruka(de)r gå med hundarna. Lite björnfrossa har jag faktiskt utvecklat.




Lägg märke till Smulan och Flinga, i bakgrunden, hyfsat synkade hundar?!


När hundarna busat en stund gick vi in för att förbereda lördagens schlagerfest med röstning och poängsättning av ALLT! Blir nog KUL!!! 


Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards