www.nukutvi.se

Alla inlägg den 15 augusti 2011

Av Kicki - 15 augusti 2011 19:00

Torsdag-söndag hade vi släktträff här i byn! Det var ättlingar till morfars föräldrar med familjer som bjudits in, och vi var över 50 personer! Endast 3 stycken som inte kunde komma, så uppslutningen var riktigt god. Vi hade en mycket trevlig långhelg och jag är verkligen glad över min härliga släkt! Såna härliga personer och så har de hittat väldigt trevliga pojkvänner/flickvänner/sambos dessutom! I lördags åkte Lars och jag ut till Rödingholmen med hundarna för att de skulle få sträcka lite på benen mitt i allt släktträffande. Mintu tyckte att det här var ett bra sätt att åka båt på...




Silva och Kaela, sötaste systrarna! Som tur var lyste solen lite lagomt idag så det fungerade bra med riktigt korta slutartider.



SuperSilva!

 

 

Blöta hundar som rusar bort från vattnet!

 


Nalle, Silva och Mintu!

 

 

 

 

Just nu är vattenytan på Uman ganska hög. För några veckor sen när vi var här kunde hundarna gå nästan hela vägen ut till den lilla ön man ser här i bakgrunden. Det minnet satt tydligen kvar för trots att de fick vada i djupt vatten en rätt lång bit så gick de ut dit flera gånger. Här kommer Kaela tätt följd av Mintu, och Giela längre bak.




Glada tanten Giela som gillar att bada!




Äventyr med gänget!



Nalle tittar på sin spegelbild



Husse + torkat renkött+ 2/3 av hundarna.



Nalle



Lars och Giela



Glade Nallen!



Mitt på holmen finns en liten sjö som vi kallar "Snippsnappsjön" efter en gammal barnbok. Här ville Mintu blöta tassarna lite men vips blev det djupare än han tänkt sig...Ooops!





På lördagkvällen samlades släkten för en sista kväll tillsammans (för denna gång). Det blev korvgrillning och mys nere vid sjön medan solen gick ner - riktigt mysigt!




I lördags eftermiddag åkte syster Åsa och jag upp till Tärnaby för att hitta lite kantareller. Tyvärr hade vi tidsbrist och hann inte så långt bort som vi hade velat...där vi var hade andra redan varit... men vi hittade både taggsvamp och kantareller samt körde förbi Tärnavilt en sväng och köpte lite godsaker där, torkat renkött och renskav.



Giela var med och jagade lämlar när hon fick chansen. Här har hon just dödat en söt liten stackare....



Mums!!!

 



Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards