www.nukutvi.se

Alla inlägg den 7 augusti 2011

Av Kicki - 7 augusti 2011 22:19

Idag har vi jobbat hårt i ladugården för att förbereda inför släktträffen. Tanken är att vi ska äta släktmiddag inne i gamla höladan på fredag kväll. När jag var liten var där fullt med hö varje vinter, men nu är det ett ganska stort öppet utrymme med plant golv, så det kan nog bli ganska mysigt! Nu har vi satt upp lite fler lampor och och fixat lite med trasiga golv osv. Imorgon blir det mer fix där. Våra roliga hönor  (+tupp) kom in för att titta vad vi gjorde och spatserade glatt omkring bland byggverktyg och elkablar (strömlösa).


Efter en god kräftmiddag för oss tvåbenta (men många långa nosar nära) fick hundarna äntligen komma ut och sträcka på tassarna. Idag har de helt klart kommit lite i skymundan, men så blir det ju ibland tyvärr. Vi körde den vanliga rundan och Nalle och Mintu fick gå i led hela vägen. De skötte sig jättefint! Mintu skuttade efter en enda stackars sork, den såg jag springa över spåret och in i den glesa skogen just framför oss... i övrigt fungerade allting jättefint, inga trassel eller tveksamheter - Nalle tog kommandon och allt var bara helt...underbart... än så länge är det faktiskt riktigt roligt! Första känningen av kalla fingrar kom idag och kallare blir det ju... dessutom är det inte så himla spännande att skumpa runt på en fyrhjuling efter några veckor... bara att njuta av nyhetens behag så länge.


Filmade en liten snutt idag. Här är det rätt ojämnt så hundarna får balansera lite och lyfta tassarna, det syns på svansarna!



Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards