www.nukutvi.se

Alla inlägg den 25 augusti 2009

Av Kicki - 25 augusti 2009 20:45

Nu är Mintu o jag hemma igen efter en härlig eftermiddag hos Linda o hennes härliga hundar! Veronica och Nooki hände också på o vi fick sjukt gott fika! Hundarna lekte i rastgården och vissa hade roligt och vissa terroriserade. *s* Jättekul att se 4 av syskonen samlade! Tog massvis av kort men de flesta blev bleka, suddiga, kassa, tomma...hrmf...


Varga och Nalle


Vackra Varga!


TUR att den här bilden inte blev skarp och snygg, för då hade jag nog dött på fläcken! Stilige Mintu som (konstaterade vi) är betydligt grövre än alla sina syskon! Undrar om han tänker turn Malamute on me???


Lille Knott som var så himla liten och enormt söt!


Mintu i underläge rynkar näsan!


Knotts härliga mamma Cat, inte så stor hon heller men underbart söt och jättemysig. Supertrevlig hund!


Knott igen!


Mintu igen


Syster Norpan lade mest tid på att terrorisera de andra men fastnade i alla fall på denna knasiga bild!


Och denna! Inte så fin bild kanske  men skuggar såg så rolig ut! Verkligen en flygande hund!


Mintu och Knott verkade gilla varandra och gick på små äventyr ihop i rastgården. Kul för småkillarna att träffa en snäll kille att leka med! Nu ska vi ha nån slags filmmaraton, dricka kaffe och nörda oss! Imorgon får ni hålla tummarna för Gakkon, ska ju in till Djurkliniken i Öjebyn för att se varför hon är stel och inte riktigt orkar/kan dra som hon vill. Känns minst sagt nervöst...Mintu och kanske även Silva får följa med så passar vi på att hälsa på deras uppfödare Tomas och tjocka släkten där.

Av Kicki - 25 augusti 2009 13:31

Tjihooo! Steg upp kring 9 imorse och promenadere i 1,5 timme med min älskling innan frukost o så såg vi hyrfilmen "Semi Pro" (tror jag den hette) som vi aldrig hann se igår kväll. Nu ska Mintu o jag packa in oss i bilen, hämta upp Veronica o Nooki o så åker vi upp till Linda och syrrorna o de andra hundarna uppe i Böle! Tjihooo! Laddar kameran!!! See ya!

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards