www.nukutvi.se

Alla inlägg den 22 augusti 2009

Av Kicki - 22 augusti 2009 23:15

Första dagen i frihet utan taxi. Dubbla, kluvna känslor. Jag spanar efter taxibilar och undrar vad de gör, men samtidigt känns det helt rätt att dra vidare. Man blir helt enkelt aldrig rik på att köra taxi och man får aldrig bra och normala arbetsvillkor. Time to move on! Nu är mamma och pappa här och idag har vi sålt deras gamla Passatpanna till några Kalixbor, fikat på Retro Ruter Kafé (stavning?) och tittat på en massa gamla 50-talsprylar som de har där, gått igenom Försvarsmuséet, ätit på Thai Siam o en massa annat. Fyra svängar till stan blev det sammanlagt. HUR? *s*


Mintu fick ha Silvas sele för några dagar sen och den passade perfekt utan att behöva spännas in! Stora killen!


Nya draglinorna från Oinakka...ska bara knyta nacklinor o sätta dit lite fler hakar. Blir så himla bra!!! =)


Idag har vi också varit in till Colorama och lånat hem prover till badrummet. Som vi tänkt oss nu så blir det golvet längst ner, väggen i mitten o så borden längst upp. Såg riktigt fint ut IRL men lite konstigt på bilden. Blir grått/vitt o det känns väldigt bra för då kan man ju enkelt "göra om" genom att byta färg på allt löst bara. Blir sååå skönt att få det fixat!


M o P sover nu o vi ska nog snarka snart vi också. Pratade nyss med grannen och fick höra att de ska få tillökning till våren! Grattis! Imorgon kommer ännu en dag i civila kläder med frukost och normala tider. Kom på igår kväll att om jag inte medvetet tar på mig ett tidigt pass så kommer jag kanske aldrig mer i livet att behöva börja jobba 03.25 igen. Den känslan gillar jag. Gonatt!

Av Kicki - 22 augusti 2009 00:21

Idag körde jag mitt sista pass som heltidsanställd taxichaufför, om nu allt går som planerat. Skolan början måndag om 9 dagar o innan dess ska bilar städas, hundar motioneras, hundgård fixas mer, släden fixas...Har i alla fall hunnit surra en massa med nästan alla mina favoritkollegor under veckan och haft sms-terror med vissa! Hade inte trott det skulle kännas så här men det känns lite ledsamt faktiskt... kommer att sakna själva jobbet och vissa kollegor och vissa kunder, resten känns det bra att komma ifrån! Hoppas att det kommer att finnas tid att jobba extra men det beror ju helt på hur skolan ser ut och jag har inte sett något schema ännu...Nä det är en härlig känsla av framtidstro och spänning men den är lite blandad med minnen och nostalgi från taxitiden. En sak är ju säker - man kommer nog aldrig att ha ett liknande jobb igen - och då menar jag både på bra och dåliga sätt! Min tid på taxi har (mer än andra jobb jag haft) gett vänner för livet och väldigt många minnesvärda dagar, intressanta möten med människor, vackra platser, spännande äventyr, idioter...ja det mesta!


Mamma och pappa är nu här på besök och hade supergod middag klar när vi kom hem från jobbet efter 22 nu på kvällen. Blir kul att ha dem här i helgen och vi får se vad vi ska hitta på! Nu - första natten i total frihet!!!

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards