www.nukutvi.se

Alla inlägg den 11 augusti 2009

Av Kicki - 11 augusti 2009 17:34

Börjar med en bra låt av en riktigt duktig artist - Billy Joel med "This is the time". Idag började vi dagen med att Rossi fick en egen cykelsväng. Tror hon kände på sig redan då att det skulle åska för hon var lite nojjig. De andra bryr sig inte men hon jagar upp sig. Sen fick Silva o Mintu en skogspromenad och sprang lösa och lekte. Silva hittade ett jättefint ruttet rådjurshuvud som hon bar på, rullade sig på, bar en bit till, tuggade på där, bar en bit till, rullade sig där...osv... krävdes lite mattelist för att få henne att låta sig kopplas men sen tränade vi en massa på byteshandel (nja, jag tog den inte direkt ifrån henne av illaluktande orsaker men vi tränade på att ben+matte är en BRA sak). Mintu ville först stjäla den men ganska snabbt låtsades han istället ointresserad. Vill tänka mig att det var hans smarta plan! Sen övertalades hon att lämna den o åt hallon istället. Hon ÄLSKAR hallon, nosar reda på buskarna och tokäter. =) Silva behöver dock mer inkallningsträning för även om hon aldrig springer iväg eller hittar på egna äventyr när man är ute så kan hon lika gärna skita i att komma ändra fram när man ropar. Vet inte varifrån detta komma eftersom vi alltid tränar kontakt, inkallning utan koppling, att det alltid är positivt att komma o sånt men å andra sidan hinner man ju inte nöta så mycket som man kanske skulle vilja med så många hundar, o hon behöver mer träning helt enkelt!


Resten av dagen har gått i shoppingens tecken. Åkte in till stan o sprang runt angående badrummet, hundarna, hundgården, veden, mat mm. Köpte en massa av de där sakerna som stått på "behöver"-listan ett tag men inte kommit till skott. Nu finns de här! Belönade mig själv med ett par jongleringsbollar så att jag kan börja träna och vinna utmaningen över min vän Yvonne!!! *hihi* Just nu åskar/regnar det men med lite tur är det torrare imorgon. Då kan jag grävskydda hundgården, hoppskydda den mm! Blir helt underbart att få det gjort och klart!!! *lycklig* Nu ska här lagas älgfransyska med skogschampinjoner och mandelpotatis. Får se om det blir lika fantastiskt gott som det låter. Tjingeling!





Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards