www.nukutvi.se

Alla inlägg den 10 augusti 2009

Av Kicki - 10 augusti 2009 22:10

Känner att det är mycket på gång nu! Kom hem från Blaiken i söndags kväll o det kändes tråkigt att åka men jag är så glad att jag fick chansen att åka en gång till under sommaren och vara ganska länge i alla fall. En bild från en solig dag på holmen:


Och så kommer lite mer bilder på mormors bro! Om ni inte minns hur den såg ut så finns bild i någ av inläggen här under (från de senaste dagarna):

Mamma och pappa jobbar och om pappa såg det här skulle han nog snabbt hävda att man ser vem som är bossen där hemma...*ASG*


Bropelarna var spruckna men då ryckte min duktiga pappa in och gjorde infällningar i trä som blev helt enormt bra när de slipats och fixats klart!


Gammal färg på gammalt trä.


Mamma skrapar o skrapar


Tack gulliga älskade mormor för jordgubbarna!


I söndags kväll åkte pappa och jag ut till holmen en snabbis med hundarna. Vi hittade många slaktplatser efter rovfåglar som verkar ha holmen som matplats ibland och hade en trevlig stund där ute medan hundarna rusade som tokar.



Mintu i båten på vägen ut - visst ser han stor ut!


Ännu en bild från färden ut, den här lilla holmen, Entalleholmen, måste man runda för att inte riskera att köra på grund. Då är det inte långt kvar sen!Fotade inget där ute för mitt batteri var så sömnigt...


Just ja - mormors bro! Så här fint blev det efter en första målning! Lite rödfärg ska på också o lite pyssel... min mormor sa det så fint "Det är inte bara jag som är glad, utan många där uppe i himlen också". Det stämmer säkert! Hade tänkte hinna förbi kyrkogården i Stensele och lägga nån blomma på morfars grav, men tiden var knapp och på något sätt kände jag att jag ändå var som närmast honom när jag putsade och fixade på huset där han bott större delen av sitt liv i byn han älskade så. Han blev nog kanske gladare över det!


Här uppe i Boden händer det saker - har beställt draglinor från Oinakka och tänker sitta plåstrad utanför bussgods (gissar att det kommer så) men vet ju att det kan bli lite väntan ibland...jaja...Dessutom så har supersnälle Tony på mammas firma svetsat till superfina hoppskydd till min HEAB-hundgård! Det är som ett Y där man sticker ner spetsen i hålen där uppe o sen drar man bara vajer eller nåt så är det hoppskyddat både inåt och utåt. Helt perfekt! Det blir tisdag/onsdag-projekt! Onsdag eftermiddag åker jag till Storsund utanför Älvsbyn och hämtar lite begagnade reservdelar till Sven-Erik så att han är fin igen! Badrummet har vi börjat riva i och det ser betydligt bättre ut än vi vågat hoppas, ingen jättevattenskada i alla fall...*andas ut* Har fixat en massa annat pyssel också - känns bra! Nu kallas sängen på mig! Ha det gott!

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards