www.nukutvi.se

Direktlänk till inlägg 28 november 2009

Hela gänget mår bra!

Av Kicki - 28 november 2009 13:32

Sådär! Nu kommer lite bildexplosion! Lyckades fånga alla 12 hundarna på varsin bild. Mintu gnällde lite ute i hundgården inatt så han och Kaela fick komma in imorse och så fick Nooki, Kodiak och Kenai gå ut till hundgården istället, det är ju deras "place" från början egentligen o de gjorde sig snabbt hemmastadda igen. Idag har vi varit ute i rastgården en sväng, först mina hundar + Flinga och sen Kenai, Kodiak, Nooki och Flinga. Härligt för hundarna att få sprätta loss lite med benen men tyvärr är det rätt isigt på många ställen.


Så här såg det ut igår kväll när alla hundarna vaknade och undrade vad jag gjorde. Mintu, Kaela och Rossi saknas på bilden.


Rossi, Gakkon och Silva gillar att mysa i soffan. Flinga har också hållit dem sällskap nästan hela tiden.


Silva och Gakkon


Giela tränar inför smällkalla vintern


Miksi och Sälka verkade trivas bäst på sängen i sovrummet


Full fart i rastgården. Silva och Kaela anfaller Mintu. Gakkon fick vara med hon också även om den här typen av aktivitet inte är så bra för hennes rygg, men hon tog det rätt lugnt o nån gång ibland måste man ju få bara "vara hund" också.


Nooki, Kenai och Kodiak väntade tålmodigt på sin tur.


Kaela


Okej nu börjar hundparaden:

Rossi


Gakkon


Mintu


Brorsan Nooki


Silva, som flirtade med mig på enda kortet som blev


Syrran Kaela


Giela


Kenai


Brorsan Kodiak


Flinga


Flinga hittade något roligt i isen o var så söt så hon får en bild till


Miksi


Sälka


Nu när jag tänkte på det så är det ju rätt kul, av de 12 så är 3 syskonpar, 2 är moster o systerdotter (Sälka och Miksi) och även Rossi och Gakkon är faktiskt släkt på långt håll. Bara Giela och Flinga som inte har släktingar i gänget. Nu ska vi mysa vidare, ha en bra dag alla!



 
 
Ingen bild

Veronica

29 november 2009 15:51

Hihi vad söta de var allihopa! =)) Å shit vad de så ut att vara många på ena bilden. *S* Tusen tack än en gång för hjälpen!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kicki - 10 maj 2013 08:49

Det känns lite underligt att skriva det här - ,men det är hög tid! Vi har flyttat vår hemsida och alltså även bloggen till http://nukutvi.wordpress.com men det går även att hitta dit via www.nukutvi.se fortfarande. De fem år vi har skrivit ihop här v...

Av Kicki - 31 mars 2013 17:01

Idag blev det bara en kort liten grilltur för oss, jag  med hundarna och sambon med skotern. Riktigt skönt i alla fall och vi hann med lite sol innan det började snöa. Hundarna verkade sugna på att springa men fick nöja sig med att springa ett par ki...

Av Kicki - 31 mars 2013 08:05

  Igår packade vi in oss i bilen - en rätt fantastisk packning om jag får säga det själv - 3 personer, 2 skotrar, en hundsläde, 7 hundar, och passande packning i vår Passat med släp + liten taxbox. Vi körde de 4-5 milen till Skoterhotellet i Umn...

Av Kicki - 29 mars 2013 21:26

Idag fick Giela följa med på sin första "fjälltur" på länge. Jag minns inte riktigt när hon senast var ovan trädgränsen men det var nog rätt länge sen då hon inte varit med på de lite mer fysiskt krävande turerna de senaste åren. Även om sträckan int...

Av Kicki - 28 mars 2013 16:20

Blev det så här istället. Skoter, släde, hundar och packning i en något överlastad bil. Glad påsk på er! ...

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards