www.nukutvi.se

Alla inlägg den 17 januari 2009

Av Kicki - 17 januari 2009 17:50

Börjar med en GRYM låt, jag bara älskar den, den ska spelas högt och länge! Senare idag (efter lite sömn) blir det slädtur med hela gänget, ska upptäcka en "ny" led hade vi tänkt! Men först blir det skönt att soooova


[10.12]


*diggar underbaaaara Frida Hyvönen* Nu ska jag strax hoppa i slädkläderna och åka på äventyr! Kartan i högsta hugg och fakepälsmössan på skallen - all is well! Ikväll ska vi åka på Panelen med svärföräldrarna och äta, mums! Det är en gammal restaurang i Boden där de steker sjukt goda filébitar och har galet goda såser...det blir alltid rätt men kostar därefter också. Men det kan det vara värt! Nu - slädtur!


[14.42]


Hemma igen! Körde ungefär 2,5 timmar och enligt GPSen ungefär 2,5 mil. Tyvärr körde vi lite fel och missade en fin bit av spåret, slingan idag var fin men det blir ingen superfavorit, lite för mycket raksträckor och elledningar i luften bitvis, men vi hade ändå ett underbart äventyr! Såg två stora skogsfåglar (orre eller tjäder) på rätt nära håll i luften och hundarna var såå glada! I början gick det sakta för spåret var väldigt guppigt (som det blir efter många skotrar) men sen planade det ut och de kunde sträcka ut lite mer. Nu kommer lite bilds:



Här har vi dagens gäng! Sälka och Kenai gick i led hela vägen idag och ledde oss över vägar, järnvägar, bucklor och broar.



Längst fram hade vi alltså Sälka, Kenai fastnade inte på någon bra eller rolig egen bild så honom får ni fantisera om istället!



Bakom dem fanns Silva, och JO hennes öron var också med...



Giela ser glad ut, bredvid terroristen Silva.



Där bakom gick Flinga ensam, vad ser hon ut att säga om det?



Jaha...ja just det ja...*s*



Bakom Flinga stod Miksi och Rossi men hon får inte heller nån bild idag.



Längst bak hade vi våra starka wheelisar Gakkon och Kodiak (inte heller på bild), våra små styrkemonster!



Sådär - alla med - då kööööör vi!



Yiiiihaaaaaaa!



Vi körde först upp emot Långsjön, där är fiiiiint myrlandskap



Vi körde sen över Långsjön och vände sen av på leden mot Ljusträsket, efter att jag lett oss i fördärvet med en dum idé om att svänga vänster tillbringade vi en eeeeeevighet på den här vägen istället för ett vackert skoterspår...*surar*



Till slut kom vi fram i Buddbyn och passerade järnvägen ännu en gång




Nere på början av ån



Passerar vägen på undersidan och följer ån ut mot Buddbyträsket



Ån och träsket var tyvärr rätt isiga och hala....=(



Nu har vi bara träsket kvar så är vi framme vid bilen igen! Körde förbi brukshundsklubben på väg till bilen och fick lite mer närkontakt med några bekanta än vi tänkt oss, men allt gick väl och hundarna verkade tycka att det var kul att kika förbi där en snabbis.


Nu ska vi slappa/städa lite och sen drar vi till PANELEN!!! *MUMS* Hundarna verkar rejält nöjda och trötta och ligger som sillar här på golvet. Giela och Silva gick rakt in till kaminen när vi kom hem och Giela ligger där ännu...*s* Ha en bra kväll allihop!

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards