www.nukutvi.se

Alla inlägg den 31 maj 2010

Av Kicki - 31 maj 2010 21:52

Varför känns det då som fredag idag? Efter jobbet fick Gakkon en timmes promenad. Hon är så söt, det passerade några små hundar men hon bara tittade upp från sitt dike och nosade sen vidare. Mötte även en spännig schäfertik men Gakkon Långnos skötte sig helt perfekt! Tar det som ett möjligt tecken på att detta skov av ryggont snart är över. Även om hundmöten inte är ett problem längre så hade jag väntat mig mer än "ingenting" i reaktion.


Silva och Giela fick varsitt viltspår. Medan spåren låg till sig promenerade jag och Rossi med några små tjejer som nog helst av allt skulle vara här varje kväll hela tiden och gosa med hundarna! Rossi är lite försiktig men snäll och duktig med barn, och hon är deras favorit! Hon fick lite pepparkaka och lite bulle och många pussar.


Detta var Silvas första viltspår. Hon nosade noggrant på "starten" och gick sen spåret jättefint och koncentrerat. Hon är en duktig spårare! När vi kom fram till klöven blev hon fundersam, och när jag lyfte upp den tyckte hon att den var SÅÅÅÅ läskig! Helt otäck! Silva brukar inte vara så lättskrämd, så det var ju en lite rolig reaktion. När jag sen lämnade den på marken för att ta hem den i samband med Gielas spår så ändrade hon sig - tog den resolut i munnen och bar den hela vägen hem - mycket stolt!


Giela var duktig men tyckte att jag kunde bära hem älgklöven själv...*haha*


Förutom att Mintu har pipit mer eller mindre hela kvällen och även dragit igång en skönsång med gänget *hrmf* får man säga att det blev en lyckad kväll! Gonatt med er!

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards