www.nukutvi.se

Alla inlägg den 1 maj 2010

Av Kicki - 1 maj 2010 19:47

Idag är det inte bara den regnigaste dagen på evigheter - utan även Gakkons födelsedag! Vackraste storsniken med de kloka ögonen och de mänskliga tankarna fyller 6 år idag! Den vilda och galna valpen förvandlades till lugna kloka Gakkon som charmar de flesta och äter det mesta (även salladsblad). Grattis älskade Gakkon! Denna bild är underbar men lite för stor...men man ser ju det sötaste! Ögonen, nosen och det isiga skägget!


Av Kicki - 1 maj 2010 13:35

Ja det är väl  så man får kalla detta, för senaste veckorna har det inte blivit många inlägg. Den stora anledningen till torkan är väl egentligen att det är så blött och eländigt ute och inte händer så mycket spännande hos oss. Har cyklat någa svängar med hundarna och det märks att de har varit vältränade i vinter, de vill galoppera i full fart och aldrig sluta. Just nu är det äckligt blött ute efter ett dygns regn och någon cykeltur blir det inte. =( Nya hundgården är lerig och eländig men hundarna är torra och fina inne i sin koja och på sitt utkikstak, dock är det dags att ta tag i det bygget nu o lägga trall på större delen av marken där.


Jobbade 20.30-07.00 inatt i taxin och det var riktigt skoj faktiskt. Hundarna var hemma och det small inte så mycket så det gick bra fastän vi båda jobbade. Det blev lite dumt att vi dubbeljobbade en sån kväll men vi hade grannar på utkik samt åkte hem ofta och allting var lugnt och stilla.


Har insett att det nu är dags att samla ihop de underbara minnena från vintern, och tänkte göra en liten trip "down memory lane" senare idag. En fantastiskt fin vinter (bra med snö och inga långa töperioder) men vi har knappt kunnat köra med vår bästa Veronica o hennes hundar pga sjukdom där, och resten av våra vänner har vi knappt kört med heller! Helskumt! Nu ska här pysslas lite och sen blir det middag hos svärföräldrarna. Ny banner där uppe förresten! Snubblade över den där bilden igår, den är från vår tur upp på Blaikfjället i februari, och blev kär i den på nytt. =) Ha en bra dag!

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards