www.nukutvi.se

Alla inlägg den 9 maj 2010

Av Kicki - 9 maj 2010 12:34

Sista veckan har varit rätt hektisk och det fortsätter i samma fart ett tag framåt...*pustar lite* Igår var vi till Lars syster Lisa och fotade lite hundar, och sen var det Annelis 30-årsfest på kvällen, och idag ska vi försöka färdigställa badrummet. Först två bilder på Kaela från timmen vi spenderade i rastgården hos Veronica igår.



Söt hon är!


Nu kommer vi till hundarna hos Lisa och Jonni. Detta är Donna, minns inte exakt men hon är 10+ nånstans - det kan man inte tro! Fullt fart på denna sötnos! Vi fick vansinnigt god smörgårstårta och en massa hembakat fika...mums! Alltid lika trevligt att vara på besök där!



Terriertant!






Vackra Anja är en laika på snart 5 år (om jag minns rätt).



Dessa bilder blev lite "dassiga" så det fick bli svartvitt istället





Gullig!




Sabina är en gammal schäferdam




Nu kommer lite bilder från förra veckan på praktiken:


På en skola utanför Boden hade några strålkastade (lyste över skolgården) slocknar - och här hittade vi felet! Ay! Lite smått obra, men nu är det fint igen!


I onsdags var jag beredd på kontorsarbete men istället drog vi ut på fältet några timmar och grävde lite där det snart ska stå en ny bowlinghall! Här gräver vi ner ett rör där det sen ska dras kablar (ska gjutas platta på detta). Kläderna var fel men att gräva är ju alltid kul!


Igår kväll var det alltså Annelis 30-årsfest! En riktigt trevlig kväll med katt-tema och här är jag och Veronica i våra utstyrslar (dock ser man ju inte mina öron!)  Jättetrevligt att ha en hekväll med brudarna!


Nu ska här göras saker!!! Massvis! *S*


Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards