www.nukutvi.se

Alla inlägg den 22 maj 2011

Av Kicki - 22 maj 2011 20:52

Idag skämtade vi lite om att vi haft arbetsläger, men så farligt var det faktiskt inte. Pappa har renoverat sitt växthus, mamma och jag har byggt om hundgårdarna så att de är mer jämnstora (nu när isblocket som styrde vår byggnation tidigare är borta). Det blev riktigt bra! Himla smidigt att bygga med färdiga sektioner. Sen åkte mamma och jag till Laisbäck och hämtade plank från sågen där. Det är virke som de kört dit för att få sågat, och det blev 1,5 släpvagnslass till slut.  Båda projekten tog i alla fall en hel del tid så dagen gick väldig snabbt.


När det var klart var det dags att aktivera hundarna. Rätt varmt idag men vi tog ändå en kort tur med fyrhjulingen, men med flera vätskestopp.



Vi körde ut mot näset och lät hundarna svalka tassarna nere i sjön. Silva och Rossi fick gå ihop för att "bonda" lite extra och det var väldigt lugnt och fungerade bra.





Vännerna var smått förvirrade ibland idag, men vi kom ändå dit vi skulle. Vi passade på att ta ännu en sväng ner till sjön innan vi körde hem. Svalt vatten kring tassarna såg ut att vara rena lottovinsten! Efteråt fick hela gruppen umgås en stund och nu kändes allting helt lugnt och normalt igen. Riktigt skönt. Inte läge att helt slappna av, men det tar sig!



 Rossi, Mintu, Kaela, Giela och Silva. Kaela har tyvärr lyckats pillra bort (eller hur det nu gått till) klamret på sitt sår så det håller inte ihop lika fint längre. Hon rör inte såret i övrigt så det kanske var en ren olycka bara. Nu blir det nog ett litet ärr, men såret i sig ser i alla fall jättefint ut och nu är ju "fickan" som fanns där rengjord och ihopläkt på ett bra sätt. Klantigt av matte att inte vakta klamret bättre!



Till middag fick vi helstekt harr, mums! Det var dessutom en riktigt fin kväll så vi åt ute njöt av sommaren. Nu ska snart hundarna kvällspinka en sista sväng, och sen ska de få komma in och sova allihop, nu när läget är lugnare igen. Imorgon börjar en ny spännande arbetsvecka, men varför ska den behöva börja så tidigt egentligen?



Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards