www.nukutvi.se

Alla inlägg den 3 september 2010

Av Kicki - 3 september 2010 23:41

Ja just nu känner jag mig så! Efter en seg vecka däckade jag på soffan efter jobb och middag, men när jag vaknade kring 19.30 studsade jag upp och studsade ut i skogen med Mintu och Gakkon.


Jättefina färger ute på hyggena!


Och man måste lyfta på benen!


Tokiga Mintu som idag sprang som en dååååre! Dessutom var han lite olydig och idag märktes det tydligt att han stängde öronen när han kom för långt bort och drog nån lov in i skogen på en minut eller två. Matte fick skrika bäst hon ville!   


Tror till stor del att hans påhitt var ett resultat av viss överskottsenergi efter en tråkig vecka med trött matte, men husse har gömt godis och myst och busat så nån har i alla fall brytt sig om honom...=)


Gakkon spanar ut över vidderna, här går en skoterled som vi åker väldigt ofta på vintern - den tar oss ut i världen helt enkelt!


På väg hemåt igen...


Sen fick Silva och Kaela en promenad runt Skäretvägen, och sen samma sväng med Giela och Rossi. Härligt! Kallt ute men jättefint när stjärnorna kom fram och efter en vecka där jag känt mig som en smådålig matte var det extra skönt att ge alla en ordentlig promenad. Även om det inte blev några jättelånga svängar så har alla fått röra på benen och nosa omkring ordentligt i alla fall. Nu ska jag diska lite och skriva lite på min bok om bara inspirationen kvarstår...



Av Kicki - 3 september 2010 06:30

Kring midnatt vaknade jag av ett ljud från hundgården, ett ensamt utdraget yyyyyyyl som nådde ända in till min säng. Det visade sig vara Silva som plötsligt kände sig ensam när Rossi gått in i garaget (och Silva håller envist fast vid att det är livsfarligt att gå in genom luckan på egen hand!!!) och Giela och Kaela sov i nån koja i andra hundgården och var osynliga. Heeelt ensam ute i halvmörkret (de har faktiskt en lampa)! Silva är en tönt!


Efter en tillsägning (ja man kan ju inte direkt ignorera en klagande hund mitt i natten) envisades hon med att fortsätta, så det var bara att gå ut och flytta om lite hundar så att hon fick vara med Kaela i hundgården där inga hundar kan gömma sig för sina kompisar...Silva fortsätter att träna sin matte till att utföra sina arbetsuppgifter RÄTT men vad gör man?   

Söt är hon i alla fall...   




Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards