www.nukutvi.se

Alla inlägg den 31 augusti 2010

Av Kicki - 31 augusti 2010 20:20

Tack alla som svarat angående de nya funktionerna. Det hela blev ju lite förvirrat eftersom man kan gå in på bara bloggen, och då syns inga specialfunktioner. Går man däremot in på www.nukutvi.se är meningen att man ska se ett "heltäckande" (inga vita kanter runt) bildspel där uppe (om än det går lite för långsamt ännu) och även vita snöflingor som sakta faller på sidorna av hemsidan. Den funktionen frågar möjligtvis "om lov" när ni går in på sidan, om ni skulle få något underligt meddelande så är det nog från snöflingorna. Dock verkar det inte fungera för alla...hm....Bildspelet verkar ju fungera i alla fall....tack för all feedback!

Av Kicki - 31 augusti 2010 20:10

Imorse var Gakkon på vattengympa och vi fick tipset att prova Silonsalva på tårna som hon fått skavsår på (av yttersta bakklorna) senaste dagarna. Giela var med för att kolla upp en knöl framme vid bröstbenet och så fick hon lämna lite blod också, så hon kom hem med två rakade fläckar på sin söta kropp. Vi var där hela förmiddagen och både Giela och Gakkon stornjöt för där får man ju godis och en massa spännande saker att titta på!


Silva och Kaela har fått en stadspromenad ihop nu på kvällen och de är verkligen ett gulligt radarpar när de promenerar ihop! Så jädra söta! =) Älskade små troll! Dessutom fick de 9 (!) nya halvsyskon nu i helgen när deras vackra mamma Selma blev mamma igen. Grattis!


Mintu är inne med Gakkon nu men han har inte helt glömt Kaela. Han ser ut så här! Ögonen är liiiite rundare än vanligt...


Nä nu somnar han...*viskar tyst*


Hur många av er som kommit till bloggen via www.nukutvi.se ser snöflingor som faller på sidorna förresten???

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards