www.nukutvi.se

Alla inlägg den 9 augusti 2010

Av Kicki - 9 augusti 2010 22:37

Nu ikväll har jag tagit den bästa bilden jag tagit på hela veckan - kanske hela sommaren! Gakkon gjorde nypremiär i spannet och vilken underbart vacker syn det var att ha alla 6 där framme, så som det är meningen att det ska vara. Hon såg så underbart lycklig ut när vi startade - som om hon inte riktigt trodde att det var sant!    Vi värmde upp med 15 min skrittpromenad och så på med Back on Track-täcket medan vi körde till utgångsläget.


Sen körde vi 3km i långsamt tempo (10km/h ungefär) och hon höll ut jättefint hela vägen. Ramlade in i passgång två gånger men bara i 10-15 sekunder och rättade sig sen. Gick en kort promenad när vi kom hem och då såg allting jättefint ut, extra långa fina skrittsteg av att ha mjukat upp sig ordentligt.  Imorgon kommer kvittot, håller alla mina tummar för att hon ska ha en bra dag imorgon utan stelhet eller elände. *lycka* Just nu ligger hon här i sitt täcke och sover så gott.  

Av Kicki - 9 augusti 2010 17:51

Veckan i Blaiken var helt underbar och nu kommer lite mer bilder därifrån. Tyvärr kom mitt nya objektiv+pol.filter till kameran nån dag för sent så jag hade det inte med dit...=(


Söta lilla Selma får vara med igen!








Ser ni gässen? =)




Pappa och båten får vara med en gång till. Den byggde han ihop med en kompis för 26 år sen eller nåt sånt, och den är still going strong!


Dagen efter vittjade Lars o jag näten och så här trög såg jag ut när jag rodde...Silva var sötare! *s* Riktigt fint sommardag!


Härligt med klart vatten!


Vackert vatten!


Vi testade även lyckan med kastspö, Lars blev så här glad över sin första fångst - en pinne!


Sen testade vi lyckan på ett annat ställe och där hamnade vi mitt i ett rejält abborrstim! Vi fick 17-18 stycken (varav 10 fick följa med hem) och en gädda. Jag fick första 3 fiskarna men sen dominerade Lars totalt!


 

Gangsta Lars kör oss hem!



Dags för lunch! Rökat abborre! =)


Dags för middag!



Silva och jag njuter av kvällsolen.


Solen har gått ner och Blaiken ligger stilla. Till vänster syns en sjöbod och ovanför det huset som min morfars morfar en gång byggde, som nu mamma och pappa äger. I mitten syns deras hus, och till höger är mormors hus samt sjöboden längst ner.


Igår körde vi hemåt och hämtade upp Mintu, Kaela och Giela som varit på semester hos Veronica. Härligt att ha hela familjen samlad igen! Hämtade även det nya objektivet och testade lite igår kväll när det var småmörkt och kasst ljus...mycket imponerad av färgerna den fångade upp denna grå kväll!




Giela och Silva


Nu tinar hundarnas middag och vi hoppas att det ska bli nog svalt för att köra en sväng ikväll. I så fall ska Gakkon också få prova att springa med en bit. Tjingeling!

Kaela

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards