www.nukutvi.se

Alla inlägg den 10 februari 2009

Av Kicki - 10 februari 2009 18:24

Idag har det varit en spännande men lite tråkigt dag på jobbet. En taxi har brunnit, men alla som åkte hann ut tack och lov, en annan slutade fungera (inte helt ovanligt förstås) och en tredje körde fast (inte heller helt ovanligt). Min älskade bil nr 1 skötte sig däremot perfekt hela dagen!


Har nyss pratat med min kloka far - som vet allt om allting! Han kunde förklara precis hur månens bana fungerar och visst hade han rätt - fullmånen visar sig även nu ikväll men med lite tidsförskjutning bara - så snart blir det slädtur i månsken!!! OOOOH! Först lite lutfisk med ärtor, potatis och sås....ååååh så gott! Ev. blir slädturen inställd om jag äter ihjäl mig först. Ha det gott!


[22.43]


Oj så vackert det var ute! Tjockt med snö överallt, väldigt kraftigt månljus över allting (några gånger trodde jag att jag mötte en bil men det var bara månskenet!), alldeles tyst och helt stilla. Inte ett ljud, inte en kvist som rör sig, ingen pannlampa, ingenting...som att färdas genom ett land av porslin eller glas, och rysligt vackert... Hundarna skötte sig kanonbra! De hade bra fart i tassarna och Silva fick idag chansen att träna på att svänga ut i djupsnö samt att gå på när det inte bara saknas spår utan är rejält med snö att pulsa i utan riktmärke, Gakkon är en klippa i såna lägen och en mycket bra läromästare. Silva gjorde några riktigt fina svängar idag! Det enda tråkiga var att vi stötte på en skördare i full gång (trodde det var en skoter när jag såg ljuset men ack nej) med att avverka längs spåret mellan mig och V, och ännu en längre bort. Den stod avslagen nära en väg, som en stor svart klump på ett ställe där det inte brukar stå något. Fjantiga jag tänkte "tänk om den skulle starta och börja jaga mig!!!" och just när jag åkte förbi hörde jag den mullra!!! *GAAAAAH* Kom snabbt på att det nog bara var dieselvärmaren... fjantigheten steg lite och när vi åkte förbi ett gammalt ödehus var jag ännu skrajare och tänkte att det skulle komma en hypad zombie utrusande och jaga oss!!! *s* Men mest njöööt jag bara av det underbart vackra månskenet och mina fantastiskt duktiga hundar! Tempen vidare -24 när vi kom hem men det kändes inte farligt kallt, bara galet vackert...nu kommer vi alla att sova gott!

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7 8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards