www.nukutvi.se

Alla inlägg den 27 juni 2011

Av Kicki - 27 juni 2011 21:54

Så härligt att då ha hela familjen samlad igen under helgen! I lördags testade Lars och jag fiskelyckan ute på Uman i pappas båt. Vi var ute i närmare 6 timmar med fick bara 2 små napp. En som släppte vid relingen och en liten söt harr som fick komma ner i vattnet igen. Giela och Rossi fick följa med. Som tur var hade mamma och pappa fått en stor öring och en fin harr på nät den morgonen, så vi hade ändå god fisk att äta till middag.



Det blåste lite smått och var några enstaka vita gäss på sjön, men den här bilden ser mer dramatisk ut än det faktiskt var. Vi klyver en våg och Lars är inte rädd, han biter av linan för att göra spöna fiskeklara. Vi gjorde en kort landstigning för att rasta hundarna men annars var det vatten och fiske som gällde. Inne i vissa vikar var sjön nästan blank och stilla. Vi tyckte att det borde betyda att fiskarna ville bo där men...nej nej... =/





När vi rodde genom död flytande vass inne i en gäddvik, så tyckte Rossi tydligen att den såg ut som något man borde kunna promenera på. Istället fick hon sig en liten simtur innan vi kunde lyfta upp henne i båten igen, rejält genomblöt förstås. Sen styrde vi hemåt, utan fisk i båten men med träsmak i våra bakar.



Imorse åkte bästa Lars hem och nu lämnade han Giela här eftersom han har en hektisk vecka framför sig. Idag ringde de från veterinären i Slussfors och berättade att Gakkons aska nu finns att hämta där. =(


  


Tänk så konstigt det är att hon verkligen är borta, vår älskade långnos. Fastän man vet att det är sant så är det svårt att förstå.


Dessutom är det mindre än två veckor tills Nalle ska flytta in här. Känns i alla fall skönt att snart ha vinterns "grupp" samlad, en viktig och rolig förberedelse att få till ett bra team.

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards