www.nukutvi.se

Alla inlägg den 2 juni 2011

Av Kicki - 2 juni 2011 21:28


Efter jobbet igår kväll åkte jag och hundarna till Boden med packning och grejs. Silva använde kökssoffan i Blaiken en sista gång innan vi skulle åka. Idag har hundarna och jag hälsat på Linda utanför Råneå. Förutom att det alltid är fantastiskt roligt att vara där, så har hon dessutom en jättefin och stor rastgård med både gräsytor och skog. Hundarna stortrivdes och Mintu blev så ivrig när vi kom dit (han har ju varit där förut) att han skrek raaaaakt ut! Har aldrig hört honom skrika så innan, den lilla token! De gillar verkligen att springa  runt där och leka, nosa och sola.



Kaela, Lindas fina Nalle, Rossi, Silva, Giela och Mintu. Mintu var lite småspännig ibland, som han kan bli kring många stora hundar han inte riktigt känner. Han spänner sig men det är liksom mest bara "luft", bara man ber honom att flytta sig så pyser den ur honom...


  



Giela var helt lyrisk och flörtade hejvilt med alla i de andra hundgårdarna. Man kan verkligen inte tro att hon snart är 11 år gammal. Mest verkade hon gilla Sinbad och Fred, och som synes på bilden nedan så ville hon gääärna träffa dem, även om hon skulle behöva ta köksvägen in!




Nalle är snart 3 år gammal och har både sibbe och lite malamute bakom sig bland annat. Han hänger inte riktigt med i tempot i Lindas blivande tävlingsspann, men har mycket att ge ändå. Om allt går som tänkt så ska han komma och bo med oss i Vittjärv när jag och hundarna kommer upp nästa gång, i början av juli. Han fick träffa alla mina hundar idag och de verkade komma bra överens, speciellt Rossi var nog lite förtjust. =) Mintu var lite spännig men det var som sagt var mest "luft" och inte så mycket allvar bakom. Nalle är kastrerad och en väldig snäll och signalsäker kille, van att bo både ute och inne. Jag tror och hoppas att han kommer att trivas bra med oss, och vi med honom! =)




När vi åkte därifrån ösregnade det! Jag åkte till motorstadion för att kika lite på vad sambon gjorde, och hundarna låg kvar i bilen. Oj vad de sov gott! =) De såg helt nyvakna ut när jag kom tillbaka efter en ganska lång stund. Längtar massvis tills jag har möjlighet att fixa en rejäl rastgård åt min älskade hundar, när skolan är avklarad nu i december så borde det närma sig! Det ligger väldigt högt upp på prio-listan just nu. Imorgon ska jag köra taxi för första gången på ganska länge, 8-18 i finaste bil nr 2. =)

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards