www.nukutvi.se

Alla inlägg den 8 juni 2011

Av Kicki - 8 juni 2011 21:29

Idag var det vansinnigt varmt. Kring 25 grader i luften och väldigt fuktigt. Det var varmt ute (vi här i Storuman är inte så vana vid sommarvärme ännu) och faktiskt väldigt varmt och svettigt nere i Juktans kraftstation, 300 meter under markytan, med. På vägen hem till Blaiken föddes den tokiga idén om att ta ett dopp. Jag har blivit en riktig badkruka så jag insåg att det bara fanns en sak att göra - smida medan järnet är varmt!




Sagt och gjort, det blev 4 dopp till halsen och det var faktiskt varmare än jag väntat mig. Mest kallt om benen bara. Lite härligt faktiskt! Pappa ställde snabbt upp som fotograf när han hörde om mina tokiga idéer. Sist jag badade så här tidigt på sommaren var nog...ehm...hmm... 15 år sen?



Sen tog pappa och jag med Silva och Kaela för att gå upp på Kyrkberget. Vi hann precis lämna bilen när det började regna och mullra ovanför oss. Vi sökte skydd i bilen medan en rejäl skur drog över oss. Tur! Sen promenerade vi upp på vackra Kyrkberget genom blött blåbärsris.



Den ensamma holmen till höger är Rödingholmen som vi brukar tälta på ibland på somrarna.






Kaela, jag och Silva. Kaela tyckte att det var svårt att balansera på den blöta stocken och ser lite olycklig ut, men till slut gick det bra.




Flera åskväder drog förbi och vi hann ganska precis ner till bilen innan en ny regnskur slog till. Mintu och Rossi fick en semesterkväll för jag litar inte på de här vädret! Regnskurar här och var och inte regnar det lite heller... men mysigt är det med muller! 

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards