www.nukutvi.se

Alla inlägg den 7 april 2010

Av Kicki - 7 april 2010 11:52

Äntligen börjar jag känna mig piggare. Är snorig, lite hostig, men inte direkt febrig längre...Hoppas kunna börja på min praktik imorgon om det inte kommer några bakslag. Igår hade jag huvudvärk när jag stod upp (inte när jag låg ner eller satt?) och jag drack över 3 liter vätska (JA på riktigt!)!!! Normalt sett dricker jag max nåt glas om dagen...Förstår inte vart allt tagit vägen...  


Tack vare min underbare älskling   som kom hem med 3:e Twilight-boken i måndags kväll har jag i alla fall haft något att göra i soffan (mellan snytningarna). Plöjde igenom den igår och måste ju säga att....hm....jag är fortfarande Team Jacob men vad är det för sjuka relationsideal den där boken har egentligen? Sitter verkligen småtjejer och tänker att de vill vara ihop med Edward som han beter sig? Gheee...Överbeskyddande eller totalt kontrollerande...jaja, men han lugnar ju ner sig mot slutet av boken och blir plötsligt en hyvens kille. Har dock en känsla av att den fjärde och avslutande delen inte kommer att bringa några större ljusningar för min favorit Jacob (som ju inte heller spelar helt enligt reglerna måste erkännas)...  


Tack vare min älskling hade jag även ett brett utbud av dryck att tillgå samt fick sushi till middag!   Så skönt att vara hemma hos honom igen!


Hundarna skötte sig fina sista tiden i Blaiken. Mintu har varit så himla duktig trots löptikar här och var. Sovit alldeles tyst (bara gnällt när han faktiskt behövt gå ut) och varit så snäll. Älskade duktiga lilla hund. Idag ska jag prova mig på en liten promenad med Giela och Gakkon för att testa krafterna lite. Med tanke på att jag knappt varit sjuk på hela vintern så är det kanske inte så mycket att klaga på när det nu väl hände...men tråkigt är det!  

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards