www.nukutvi.se

Alla inlägg under november 2010

Av Kicki - 3 november 2010 17:05

=( Flera plusgrader idag och utomhus känns allting helt "Skåne"... isen på Vittjärvsträsket har helt gått upp! Trodde att den lagt sig för vintern för den såg rejäl ut... =( Idag efter skolan blev det en liten dragtur med mina hundar och bilen, en bit under milen bara, men väl behövligt! Idag tyckte jag bestämt att vi höll lite högre tempo än tidigare, och Gakkon klarade det ändå jättebra! Kändes nästan (men jag vågar bara säga nästan) som normalt arbetstravtempo för resten av spannet också! Yay!


Andra glada nyheter är att hon faktiskt ser riktigt avslappnad och bekväm ut där framme nu! =) Imorgon blir det vattengympa för henne och Mintu igen. Dessutom har jag ringt till Koskelas ögonklinik i Umeå och bokat en tid. Den 17:e november kastar jag brillorna och kan se min omvärld! Lite nervöst men oj så skönt det ska bli...speciellt som jag springer in och ut mycket, och vistar mycket ute på vintern (dvs. glasögonen immar igen och man ser ingenting förrän man kommit in, vilket kan ta en stund om man är några mil hemifrån). Längtar!


Fick tillbaka resultatet på elprovet igår och det blev ett VG! Ett svagt ett, men ändå! Det provet var faktiskt ganska klurigt. Nu laddar vi för elektronikprov nästa fredag. Hoppas hinna uppdatera hemsidan lite under kvällen, samt sy vidare på slädkapellet...det närmar sig äntligen slutet!

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards