www.nukutvi.se

Alla inlägg den 18 juli 2010

Av Kicki - 18 juli 2010 18:03

Mintu,Silva och Kaela verkar gilla sitt nya vindskydd!


Helgerna och veckorna är så snabba nu för tiden! För nån kvällsen var det enormt nära att vi kom iväg och dragtränade men temperaturen sjönk inte så snabbt som jag hoppats...vi fortsätter promenera och roa oss med annat men suget börjar verkligen komma! Igår kväll hade vi lite grillparty (men i väldigt lugn tappning) här hemma och en underbar liten Shiba-hane på 3 år var en av besökarna! Snacka om lugn och värdig! Riktigt charmig och enormt söt! Har lite bilder men på "fel" minneskort så de kommer en annan gång.


Idag har husse tävlat miniracing här i Boden och Mintu och jag åkte dit som supporters. Där var även snygga rottistiken (som jag glömt namnet på) och hennes husse Kent, mycket spännande tyckte Mintu! Egentligen var nästan ALLT jättekul och spännande men han skötte sig ändå fint, älskade gosiga, myyyysiga Mintu!


Han kan inte så många kommandon men han lyssnar bra på allt han förstår och förutom lite pip ibland så var dagen en klar framgång. Ett litet ben fick han med sig för att ha något att göra.


Utan underull blev Mintu verkligen spinkig! Detär ju bara ben och inget mer! Skulle gärna se lite mer bröstkorg för lungornas skull, men långa ben är ju aldrig fel! Han har en fantastisk trav när han väl väljer att använda den.


Idag kördes det touring!


Startfältet i finalen


Martin - dagens vinnare (dessutom har han lackat den sjukt snygga karossen själv!)


En ögonblicksbild på Tonys bil som just vält, bakom kommermin älskling och Conny


Snart ny vecka på G - då åker husse till Åre så jag och hundarna blir ensamma här hemma...vi får trösta oss med träning och mys!




Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards