www.nukutvi.se

Alla inlägg den 5 juli 2010

Av Kicki - 5 juli 2010 22:28

Helgen var fullsmockad med grillfest, tjejfest, miniracing och hundaktiviteter. Först kommer lite bilder från Boden Alive i lördags:


Många bilar på banan och mycket publik - miniracingklubbens monter på Boden Alive blev riktigt lyckad i år igen!


Silva var med dit och skötte sig så fint.



Äntligen är trallgolvet klart! Eventuellt blir det lite mer trall, eller så känns detta lagom, vi får se. Blev lite virke över också så jag funderar på att göra ett vindskydd till för de brukar vara populära. De gillar ju att kunna gräva gropar osv så just nu känns det här helt lagom.


Vi har haft en riktigt fin sommarkväll men nästan 20 grader varmt! Småhundarna hade dock myror i benen och behövde få springa lite så vi körde varsin dragsväng (Mintu och Kaela, Rossi och Silva) med dem i lugnt tempo så att de skulle få göra av med lite fysisk energi, även om det egentligen är alldeles för varmt för sånt nu. Alla blev glada och nöjda och sen njöt vi av den fina utsikten över ängen när solen började gå ner! Hjärngympa i all ära men huskies behöver få använda benen också!


Det är så mysigt att sitta där ute med hundar överallt och gosa och mysa. Nu ikväll har vi klippt klor (vilket jag slarvat med sista månaden märkte jag) och idag stod alla utom Gakkon på kö och ville få sin manikyr. De står på rad och när en är klar så är det bara att ta nästa och lägga på rygg i knäet och så ligger de där och myyyyser medan de andra väntar på sin tur. Sötisar!





Imorgon kallar jobbet igen, ska vara på Tvätten och fortsätta med jobbet att koppla in en stor ångpanna. Riktigt skoj! Där går kabelstegar kors och tvärs och det är kanske 50 (?) kablar som ska in i ett skåp och sen ut till olika små motorer och givare och annat! Häftigt ställe men kring 35 grader varmt på vissa platser....*dropp dropp*


Tjingeling!


Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards