www.nukutvi.se

Alla inlägg den 15 juli 2010

Av Kicki - 15 juli 2010 22:13

Idag efter jobbet tog jag en tupplur och vaknade utan att förstå var jag var eller varför telefonen envisades med att väcka mig (samt att jag inte förstod hur man stängde av den eller snoozade)...*S* Kändes som början på en katastrof men det rätade upp sig! Gick ut och snickrade klart lilla vindskyddet som med alla lager panel, foder och knutar och allt väger 1 ton minst! *s* Men det blev riktigt fint och rejält! Alla hundar kastade sig förstås in i den och upp på den medan jag försökte ställa den på rätt plats och fylla den med halm. Att fylla halm är en enormt spännande aktivitet som alla unghundarna ivrigt deltar i (helst PÅ)!


Invigningsmiddagen tillagades ute på gräsmattan.


Kaela och Silva kastade ut sina morötter innan de kastade sig över torrfodret...


Igår hade vi ju rastgårdsdate hos Veronica med alla 12 hundarna (men inte kameran) och på vägen hem hittade jag en perfekt pink-sten till Mintu! Den fick åka med hem och baxades in i hans hundgård, så nu har han en egen sten att pinka mot så han slipper välja onaturliga toaletter. Den är nypinkad för kvällen (efter att bilden togs) så det ser ut att fungera.


Mintus pinksten


Anledningen till invigningen, det nya vindskyddet! Trallen som sitter runt kanterna blev över när jag gjorde trallgolvet (som den står på) och det vita är brädor som vi köpte för att göra badrumstak, men de blev inte som vi tänkt oss så vi fick köpa nya...helt perfekta att ha dem till detta! Eftersom golvet under är lite snett fick jag pallra upp kojan i högra hörnet som man ser här (så allt ser mer snett ut än det är)...=/


Mintu och Rossi i kojan (Rossi ville snabbt göra den till SIN fastän hon inte bor i den hundgården speciellt ofta), och Kaela på taket. Nu när jag tittar ut ligger Kaela på taket och Mintu där i, verkar fungera bra för sitt syfte!


Härligt att äntligen få den klar och om jag får säga det själv så blev den riktigt fin med tanke på att jag varken använt tumstock, vattenpass eller nån vinkel...Just nu laddar jag min mp3-spelar för att kunna njuta av Muse underbara album "Resistance" även imorgon....Ahhhhh....=) Gonatt med er alla!

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards