www.nukutvi.se

Alla inlägg den 29 juli 2010

Av Kicki - 29 juli 2010 22:43

Idag efter jobbet hade vi rastgårdsdate med alla 12 (nä nu ljög jag, Sälka har tratt just nu och var faktiskt inte med) hos Veronica. Gakkon har just börjat löpa så det kändes aningen spännande, men allt gick så fantastiskt bra! Trots att där var fyra hanar så var det inte tillstymmelse till problem, de tyckte alla att hon var söt...speciellt Nooki och Mintu (den sistnämnde hade svååårt att slita sin nos från hennes rumpa ibland, bra inkallningsträning och NEJ-träning)... Silva var ganska änglalik och kommunicerade snällt och fint, Rossi var inte så bufflig, det kändes helt enkelt som en försmak av framtiden, ett minne från svunna tider när våra hundar (som då var kring hälften till antalet?) fungerade klockrent ihop utan problem. Sommarens träning har helt klart gett resultat! Små bakslag kommer säkert men det här var ju i alla fall ett bevis på att vi är på väg åt rätt håll!


Kenai


Vackra, vackra Kaela



Kaela...



...och en gammal bild på Silva. Visst finns det likheter! =)


Imorgon ska alla mina hundar på kollo hos bästa Veronica och Anders, husse och jag drar till Riksgränsen med några kompisar och cyklar och kommer hem på söndag. Blir jätteskoj men trollen kommer att vara saknade! Imorgon ska Rossi dessutom operera bort en dålig tand på dagen innan vi far, hoppas allt går bra. Tjingeling!


Av Kicki - 29 juli 2010 16:55

Igår när jag fixade i hundgården fick jag syn på en fjäril som flög uppe under plasttaket och fastnade i ett spindelnät. Den försökte trassla sig loss och jag skyndade mig att söka något lång för att kunna hjälpa den ner, då kom en helt groteskt stor fet spindel kutande och dödade den vackra fjärilen! Inget kunde jag göra...!!!!   


Dessutom satt den rakt ovanför dörren där jag måste passera in och ut...lösningen var att hämta vattenslangen och spola ner den men den överlevda och kröp ner under trallen. Försökte att få Silva och Mintu att döda den med de hann inte...blääää! Sjukt stor var den...


Sen på kvällen när jag ställde ut matskålar i den hundgården var jag lite skraj men försökte lugna mig själv...tills jag ser en FET (men inte lika fet) spindel som hänger från en tråd rakt ner bredvid dörren...Bläää! Kastade en skål vatten på den och den försvann i mörkret. För att få tag i Rossis skål var jag tvungen att sträcka mig förbi stället där den hängt, och just när jag sträckte mig ut i halvdunklet så kom fanskapet klättrande upp från ingenting på sin tråd!


BLÄÄÄÄ! Vad gör de äckliga små krypen på min mark? Skålen blev kvar.



Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards