www.nukutvi.se

Alla inlägg den 11 juli 2010

Av Kicki - 11 juli 2010 12:41

På morgonen har Gakkon och Rossi fått en långpromenad men det var rejält varmt för dem redan då. Har ju förresten glömt att berätta att Rossi varit till veterinäen pga sitt idoga kissande och det visade sig att hon har kristaller i urinen så nu blir det specialfoder ett tag så att de inte förvärras. Gakkon var med och körde sitt vanliga gympapass och Rossi var fan club. När vi var klara skulle Sanna rengöra en del av maskinen (vi var sist för dagen och helgen) och tappade en stor metallgrej i golvet så det ekade i det lilla kakelklädda rummet! Rossi var tuff - hon stod bara kvar nån meter ifrån och tittade! Imponerande! Jag hade väntat mig att hon skulle springa iväg och gömma sig.


Jag har även gjort en oväntad upptäckt i hundgården. För några dagar sen såg jag lite fågelfjädrar ute på marken, och nån dag senare när jag gick in i hundrummet i garaget luktade det död och förintelse! Där inne låg hen ihoptorkad och lite skamfilad men mycket död Björktrast (?) i halmen. Misstänkta mördare är Giela, Silva och Rossi (de enda som varit där). Konstigt nog hade ingen bemödat sig med att äta den, eller ens gräva ner den eller lägga undan den...? Första gången nåt sånt händer här.


Idag skiner solen och vi får snart besök, innan dess ska jag städa lite här inne. Hundgården blev avspolad idag och jag förde en ojämn kamp mot jorden som småttingarna gräver upp över stenplattorna. Spolade av trallen och alla plattorna och kojorna osv men innan jag var klar hade Mintu grävt upp mer...*s* Fint blev det i alla fall.


-Kom och lek med oss Mintu!


Blåa badkaret står ute men ingen verkar vilja bada...det finns faktiskt 3 hundar till i hundgårdarna just nu men de håller en lägre profil...


Lika som bär?


Lite släktskap kan man nästan skönja. Kanske hinner snickra lite också, annars väntar vi på god middag i Trångfors hos Lars föräldrar ikväll. Sen börjar arbetsveckan igen, helgerna går snabbt!

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards