www.nukutvi.se

Alla inlägg den 21 juli 2011

Av Kicki - 21 juli 2011 20:24

Den här veckan verkar gå lika snabbt som alla andra. Att jobba dagtid måndag till fredag är nog inte riktigt min grej på ett sätt, man känner sig ganska mycket som en liten ekorre i ett hjul ÄVEN om jobbet är kul! Äntligen har löpen nästan tagit slut, nu är det bara Mintu som är aningen kär i Giela fortfarande, annars är allting lugnt. Den stora skillnaden är att det går att ha alla hundar ihop och slappna av samtidigt...snart i alla fall. 


Medan Silva löpte (och när Rossi nyss var klar) så var hon och Rossi enormt kära i varandra. De pysslade om varandra och stökade och bökade mest hela dagarna. Här kommer en liten film på knasbollarna! För er som känner Silva så antar jag att ni vet att det här inte är riktigt normalt Silva-beteende...



Just nu har vi besök från Skellefteå och där ingår även en klok och lugn setterdam på 11 år. Dessutom bor det nu 2 border collie-syskon i grannhuset, ett 4-årigt syskonpar om jag minns rätt, och kommer att göra så några veckor framåt. Hundar överallt! =)


Kvällen har vi ägnat åt olika typer av sökövningar i rastgården. För att trötta ut småtrollen lite extra så fick de alla vänta uppe "på bron" medan jag gömde boll eller godis. Det lägger helt klart en extra dimension av trötthet på gruppen... Söket var mycket populärt och alla verkade lika glada fastän Silva var först nästan varje gång... Hon tar helt klart såna här saker på större allvar än de andra! Nalle och Silva smågruffade lite kring en matskål som de sökte, men Silva skötte sig jättefint faktiskt. Nalle tuggade lite på hennes hals men hon stod mest bara som en liten pinne och väntade på att jag skulle akta på honom. Inget allvarligt och ingen skada skedd i alla fall, det glömdes snabbt och alla var bundisar igen. 


Vissa gånger skuttade alla snabbt och lätt på plats på bron, andra gånger tog det lite tid att få till startfältet, som här... dessutom kom pappa promenerande rakt igenom vårt lilla projekt (det får man väl kalla det med 6 hundar inblandade tycker jag?) men det gick ju ganska bra ändå. Giela och Rossi är klippor, de fuskade nog inte en enda gång! Kaela och Mintu tog ett steg ner nån enstaka gång, Nalle råkade fuska mer på slutet när han var trött, och Silva utförde ett systematiskt fusk hela kvällen genom...



http://www.nukutvi.se/under.jpg

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards