www.nukutvi.se

Alla inlägg den 18 juli 2011

Av Kicki - 18 juli 2011 19:57


I helgen hade vi besök av världens bästa! Även om hundarna verkade ha saknat sin husse så hade jag nog saknat min Lars ääännu mer! Vi fiskade, var ute på sjön, och fixade på lite här och där. Här är det godissök ute i rastgården, fv. Rossi, Kaela, Mintu, Giela, Silva och Nalle.


Mintu är just nu väldigt kär i Giela men hon blir bara arg på honom och visar tänderna. Då kastar sig Mintu ner på sidan och vet inte vaaaart han ska ta vägen. Han kommer ihåg tillsägningen i ungefär 5 sekunder just nu...sen är han där igen! "Som en gummiboll" som det heter i den gamla låttexten, och nog passar det in här just nu... Han är väldigt mycket gummiboll och det hjälper inte heller att matte också blir arg ibland när man inte lyssnar... Den tillsägningen räcker i ungefär 10 sekunder...




Puss på dig älskling!



Silva löper minst lika mycket som Giela men hon vill bara ha Rossi. Som tur är så är Rossi lika kär i Silva! Mintu däremot vill bara ha Giela. Som ni förstår så är det lite lätt cirkus här just nu.



Igår tog vi båten ut till holmen med fyra hundar, de som syns på bilden här ovan... alla utom löptikarna fick följa med och ivern var stor!



Det var soligt och varmt och hundarna lekte och plaskade som små tokar!



Snygga Nalle tyckte att båten ut var aningen konstig, men det gick bra ändå. Att springa i skogen däremot var enbart kuuuuul!



Kaela och Mintu tävlar!



Nalle igen!




Kaela, Rossi och Nalle - på språng!



Nalle, Rossi, Mintu, Kaela och Lars. Den lilla sandbanken som de går på gränsar av en liten "lagun" där vattnet är lugnare. Dessutom var sanden tydligen väldigt rolig att springa på!



Båtspaning! Mintu försökte balansera på stenen först men han misslyckades!






Jag tror att hundarna hade ännu roligare där ute än vad vi hade (och vi hade det ändå rätt bra i solen), så idag (när det regnar på snedden) hade jag planerat in en LAT dag! Tanken var att göra INGENTING med hundarna eftersom Nalle fått rätt mycket nya intryck på sistone och det märks att han har lite svårt att helt slappna av här inne ibland. En dag med minimerade intryck ibland kan vara bra!


Tant Giela fick vara ute i hundgården (jihoo sa hon - lugnt och skönt!) medan de andra 5 följde med in i köket. Hundarna var tydligen inte överens med mig utan tyckte att de behövde leka och härja lite lugnt (men en lång stund) innan de kunde känna lugnet... Silva och Rossi uppvaktade varandra, Nalle ville leka med Kaela, Mintu upptäckte att Silva kanske trots allt var rätt snygg ändå (och så blev ögonen lite mer klotrunda)??? Hrmf... nu sover i alla fall alla 5 gott här inne och jag sitter och försöker bestämma vad jag ska klassa dagen som... äkta vilodag eller inte? Succé eller fiasko?

  


Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards