www.nukutvi.se

Alla inlägg den 12 juli 2011

Av Kicki - 12 juli 2011 20:59

Först kommer lite bilder från helgen när jag hälsade på Lars syster Lisa och hennes underbart söta Akitavalp "Ricki" (som jag kanske just stavade fel). Han är 12 veckor och enormt charmig och trevlig, en riktigt härlig valp! Den här bilden tycker jag fångade hans personlighet rätt bra.





Hundarna har just fått varsitt pass klickerträning och Mintus bollar verkar vara räddade, i alla fall för stunden! Först var han lite disträ och ville hellre springa de 4-5 metrarna till hundgården där Rossi fanns, men sen blev han allt mer fokuserad och skötte sig fint. Precis som ni säger så handlar det ju inte heller bara om ens eget välbefinnande (kastrera eller inte), utan främst om hans. Han har tyvärr lite "haniga" hundar i släkten på ena sidan, men brukar vara rätt oberörd själv... men å andra sidan är han ju mer "vuxen" nu än senast det var löp. Får hoppas att det bara är Rossi som han gillar sååå mycket...


Dagens piggaste var Kaela och Nalle, de är faktiskt rätt lika! Båda två skuttade och hoppade och ville sååå mycket på en gång. =) Supertaggade och jättefokuserade - på huskyvis alltså!



Den här bilden på Nalle togs hos hans förra matte Linda, visst är han fin! Nu kallar sängen på mig och Rossi, hon får sova inne inatt med.

Av Kicki - 12 juli 2011 19:31

Mintus bollar hänger faktiskt lite löst nu, först första gången nånsin. Rossi är i höglöpet nånstans, och Mintu är kär. Så länge allting är lugnt så är han hyfsat lugn han med men... imorse t.ex när Rossi sovit inne och kom ut i rastgården kring 05.50 så skreeeeek han ut sin kärlek! Han låter ungefär som en siren när han drar igång, bara tokskriker utöver sig! Så här kär har han aldrig varit tidigare och jag hoppas verkligen att det är snabbt övergående - för allas skull! Nalle ligger här inne på golvet bredvid Rossi och bara sover, och det är ju faktiskt rätt skönt...


Nalle har fått en egen promenad nu på kvällen och han gick jättefint i kopplet. Vi hade en trevligt promenad men värre var det för sorkarna som fick sätta livet till - han verkar vara en tränat sorkjägare så då passar han ju bra in i vårt gäng! Nu har han spanat in huset och han är verkligen så himla fin och trevlig! *jätteglad* Hoppas han kommer att trivas här hos oss!


Först när han kom in var han rätt flåsig av allt nytt, lugn och glad men ändå flåsig, men nu sover han gott så nu ska vi gå ut igen. Tänkte dra fram klickern och lite Frolic och så får jag bara hoppa att "sirenen" kan hålla sig hyfsat tyst...

http://www.nukutvi.se/under.jpg

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards