www.nukutvi.se

Alla inlägg den 11 juli 2011

Av Kicki - 11 juli 2011 21:22

Den här helgen har verkligen varit hektisk! Två fantastiskt vackra bröllop har hunnits med, 2 födelsedagar som jag tyvärr missade pga bröllopen, och så hämtade vi fina Nalle från Linda imorse. Nu är vi tillbaka i Blaiken igen och det enda tråkiga är att den hektiska helgen gjorde att jag knappt han träffa min älskade Lars. Hoppas vi får ses snart igen!



Linda har fyra underbara små valpar hos sig nu! Jättesöta! Nalle har haft jobbet som lekfarbror hos valparna, men nu får han ledigt!





Nalle sprang som en tok i rastgården och Silva och Kaela blev mycket glada över att ha nån att jaga. Det märktes att de träffats förut och alla verkade trivas ihop. Mintu och Giela var kvar i Vittjärv för att vi alla skulle rymmas i bilen, bästa Veronica följde nämligen med hon också och då behövdes ju framsätet till henne - och inte en hund! Här myser Veronica med en av valparna.




Nu är Nalle och Silva i ena hundgården, Mintu, Giela och Kaela i den andra, och Rossi är inne. Hon höglöper ungefär nu, och Mintu är vanvettigt kär. Just de här hundgårdarna har vi ju inget grävskydd mellan och hundar kan ju även para sig genom galler, så hon får vara inne för säkerhets skull.


Just nu ylade Nalle ett litet ynkligt yl, han tycker nog att det är lite trist att vara där ute i allt nytt, men det känns bättre att han får vänja sig nu när jag är hemma än imorgon när jag måste åka. Annars går allting jättebra, han är så fin och klok och förstod direkt när jag bad honom vänta ute på gården när jag gick in för att fixa hundmaten. Han stod där så fint och tittade på mig medan jag bökade på. =) De andra gillar honom och han är verkligen väldigt vacker - som bonus! =)

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards