www.nukutvi.se

Direktlänk till inlägg 4 februari 2011

Filmtajm!

Av Kicki - 4 februari 2011 22:35

Äntligen börjar jag se ljuset efter förkylningen! Jag är inte frisk, men tusen gånger friskare än tidigare i veckan. Igår k väll blev det slädkörning - äntligen! Tror att hundarna och jag längtat lika mycket! Silva och Kaela fick gå i led och de var jätteduktiga, men nån gång ramlade de in i sina egna tankar, som de kan göra ibland. På ett ställe där det helt logiska hade varit att svänga vänster (=hemåt) bad jag dem svänga höger, och då blev det lite virrigt i hjärnorna tills orden riktigt fallit på plats.


Kaela har börjat löpa nu så det kändes onödigt att köra henne och Mintu tillsammans. Han fick gå bak med Rossi istället, men hon såg av nån anledning lite måttligt road ut igår. Vi körde inte så långt förstås, men en sväng ner mog älven blev det först och där går spåret en kort slingrig bit genom en massa sly innan man kommer ner på Luleälven. Riktigt roligt ställe att köra på och hundarna gillar det med - i sin enkelhet! Ha nu inga stora förväntningar bara, för filmen är mörk och inte så spännande...ja ni får tänka er fartvinden helt enkelt!



När man kör ner dit passerar man även en rolig skotertunnel där man kör under väg 97 i en låg rund tunnel. Den är så låg att man måste krypa ihop lite för att inte slå huvudet i taket, men väldigt praktiskt eftersom man slipper kolla efter bilar osv.



Efteråt fick Gakkon en timmes promenad, den första jag tagit på en vecka, och det var sååå skönt och jag orkade faktiskt!!!


  


Idag var jag tillbaka i skolan för första dagen på över en vecka. Vi hade bara förmiddag och det räckte väldigt bra...jag var jättetrött och väldigt blek sen. Dessutom får jag knappt sova på nätterna pga hosta, och det hjälper ju inte direkt. Imorgon hoppas jag på ett slädäventyr med hundarna igen och kanske till och med i dagsljus med kameran med!

 
 
Ingen bild

mamma

6 februari 2011 17:54

Va skönt att se dej "på spåret" igen. Många kramar från ett halvsoligt Blaiken.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kicki - 10 maj 2013 08:49

Det känns lite underligt att skriva det här - ,men det är hög tid! Vi har flyttat vår hemsida och alltså även bloggen till http://nukutvi.wordpress.com men det går även att hitta dit via www.nukutvi.se fortfarande. De fem år vi har skrivit ihop här v...

Av Kicki - 31 mars 2013 17:01

Idag blev det bara en kort liten grilltur för oss, jag  med hundarna och sambon med skotern. Riktigt skönt i alla fall och vi hann med lite sol innan det började snöa. Hundarna verkade sugna på att springa men fick nöja sig med att springa ett par ki...

Av Kicki - 31 mars 2013 08:05

  Igår packade vi in oss i bilen - en rätt fantastisk packning om jag får säga det själv - 3 personer, 2 skotrar, en hundsläde, 7 hundar, och passande packning i vår Passat med släp + liten taxbox. Vi körde de 4-5 milen till Skoterhotellet i Umn...

Av Kicki - 29 mars 2013 21:26

Idag fick Giela följa med på sin första "fjälltur" på länge. Jag minns inte riktigt när hon senast var ovan trädgränsen men det var nog rätt länge sen då hon inte varit med på de lite mer fysiskt krävande turerna de senaste åren. Även om sträckan int...

Av Kicki - 28 mars 2013 16:20

Blev det så här istället. Skoter, släde, hundar och packning i en något överlastad bil. Glad påsk på er! ...

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards