www.nukutvi.se

Alla inlägg den 21 juni 2010

Av Kicki - 21 juni 2010 21:09

I alla fall igår! Det regnade nästan hela dagen men jag hann hitta en lucka där Kaela och Silva, och sen Mintu och Rossi, hann få en dragsväng runt lilla slingan på 3km här. Det blir ju inte mycket mer än att sträcka på benen men det är ju i alla fall "nåt" när det ändå är blött och äckligt ute. Gakkon och Giela fick stå över eftersom jag var rädd att Gakkon skulle spänna sig eftersom hon inte gillar regn.


Hundgården är blöt men det funkar och nu närmar sig den sista renoveringen med stormsteg! Längtar tills plankgolvet är på plats! Idag fick Gakkon och Giela sin dragtur eftersom det inte regnat nåt idag. Underbart! Gakkon rörde sig jättefint och även idag så skrittade hon helt sjukt fint efter dragturen när vi varvade ner sista biten. =) Mintu och Silva fick en liten promenad in längs grusvägar mm här inne och nu har myggen kommit! Att promenera fungerar men man kan inte stanna - då dör man! Blääää! Mintu fick gå i dragsele och med klövjeväska med lätta vikter. Fungerade bra för han fick lite stöd och kunde skritta på "rätt" sätt och träna rätt muskler.


Kaela fick träna lite agility men var helt vimsig idag (övertänd) och tyckte till och med att hon skulle hälsa på grannen en snabbis! Första gången nånsin hon gör det. Vi gav upp agilityn för idag och tränade lite "stanna" istället, för första gången. Sen var det Rossis tur och hon svepte över agilitybanan som en vind! Sen tränade vi stadga och idag gjorde vi det lite svårare genom att belöna med en dragknut och sen även använda samma knut som störning. Nu ligger hon helt still även om man kastar knuten förbi henne (framåt) i full fart eller över henne eller bakom henne. Jätteduktig var hon! En gång råkade jag till och med kasta den på hennes nos när jag skulle kasta den förbi, men hon låg kvar ändå. Duktiga lilla hund!


=)


Jag börjar fundera på att byta domän till hemsidan och eventuellt blir det så, men denna kommer i så fall att finnas kvar parallellt ett par månader i alla fall (www.kickestina.se alltså). Mer info kommer!

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards