www.nukutvi.se

Alla inlägg den 28 juni 2010

Av Kicki - 28 juni 2010 20:41

Igår fick hundarna en heldag med agility, viltspår, luktdiskriminering, promenad och hjärngympa med en aktiveringsleksak. Sem sov alla gott och jag kunde baka bullar i lugn och ro! Av misstag råkade vi dock få hem fullkornsmjöl (men inte den grövsta sorten) så bullarna blev lite nyttigare än vi tänkt oss...


Jag tror att det här är en brandgul lilja, visst blev fokuset i bilden rätt coolt?


Rossi vid agilityplanen


Knasiga lilla ondhunden! Rossi leker gärna hårt och rammar sina kompisar i full fart på ett sätt som huskisarna INTE förstår (och då leker ju ändå de rätt hårt). Idag gjorde Rossi så på Giela och stackars Giela tyckte att hon var riktigt otrevligt och gömde sig under en vagn resten av tiden vi var i rastgården. Man får påminna henne hela tiden om att det INTE är en godtagbar lek att göra så.


Idag har jag köpt trallvirke för att lägga trall i delar av nya hundgården, och så pågår ju planeringen inför helgen och Boden Alive för fullt. Som det ser ut nu blir det miniracingfix på torsdag kväll, tjejfest på fredag, och vanlig fest på lördag...och Twilight-bio på söndag! *pustar redan nu*


Nu slappar vi bara och ska försöka hinna få lite ordning här hemma. För er som inte märkt det så har hemsidan flyttat! Vi finns numer på www.nukutvi.se istället! Den gamla sidan kommer att ligga kvar några månader framåt med länk hit. Tjingeling!

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards